TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Call the Midwife: Seizoen 8 Aflevering 1 Het is lente en omdat er extra hulp nodig is in Poplar besluit moeder overste Mildred dat zuster. New:: Seizoen 5 Aflevering 4 Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een monster dat vrij. Luther: Morgen - Seizoen 5 Aflevering 4 Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een monster. Call the Midwife: Christmas Special 2018: Seizoen 1 Aflevering 1 Christmas Special 2018: De openhartige en onvermoeibare zuster Mildred komt onverwacht naar. Death in Paradise: Seizoen 8 Aflevering 1 Als een passagier wordt doodgestoken op de snelbus naar Honore zijn Jack en zijn team. The Cry: Seizoen 1 Aflevering 3 Terwijl de relatie tussen zijn ouders steeds meer onder druk komt te staan, komt de waarheid. Midsomer Murders: Seizoen 19 Aflevering 7 De aard van de natuur is tanden en klauwen Deel 1: Deel 1. Als DCI Barnaby en DS Winter een. The Split: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 3 Hannah zit tussen twee vuren als Nathan en Christie botsen over een zeer. Death in Paradise: Seizoen 8 Aflevering 2 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander Shepherd. Call the Midwife: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 1 Het is lente en omdat er extra hulp nodig is in Poplar besluit moeder overste Mildred. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.