TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Summer of Rockets: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 2 Series 1, Episode 2: Hannah komt aan op Buckingham Palace, maar is te laat om te worden. Catastrophe: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 1 Docente Sharon heeft een wild weekend van onophoudelijke seks met de uit Amerika. Silent Witness: Morgen - Seizoen 22 Aflevering 3 Een meth lab explodeert en het team probeert iets te doen aan de drugs die aan. Summer of Rockets: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 2 Series 1, Episode 2: Hannah komt aan op Buckingham Palace, maar is te laat om te worden. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 9 Death in Disguise Part 1: Deel 1. Als Bill Carter, een plaatselijke New Age commune. Silent Witness: Morgen - Seizoen 22 Aflevering 4 Na de dood van Faith wil Nikki bewijzen dat ze niet op de hoogte was van het. Call the Midwife: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 7 Moeder overste Mildred besluit dat het tijd is voor zuster Frances' eerste zelfstandige. Catastrophe: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 2 Het lijkt niemand een goed idee dat Rob met Sharon trouwt, zeker zijn moeder niet met. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 7 Faithful Unto Death Part 1: Deel 1. Als de vrouw van de plaatselijke zakenman Alan. Death in Paradise: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 7 Carnaval in Saint Marie. Richard ziet de donkere kant van de showbusiness als een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.