TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Agatha Raisin: The Quiche of Death: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 1 Een ex pr agent besluit met vervroegd pensioen te gaan. Ze vestigt zich in de. Call the Midwife: Morgen - Serie/soap, Seizoen 10 Aflevering 6 van 7 Zuster Frances behandelt een aanstaande moeder die gebukt gaat onder. The Trouble with Maggie Cole: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Maggie wil haar excuses aanbieden aan iedereen die ze in de problemen. The Trouble with Maggie Cole: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Maggie Cole is gevleid wanneer een radioverslaggever haar interviewt. Call the Midwife: Morgen - Serie/soap, Seizoen 10 Aflevering 6 van 7 Zuster Frances behandelt een aanstaande moeder die gebukt gaat onder. Catastrophe: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 Rob ontmoet Sharons ouders die verrukt zijn over de verloving maar. Catastrophe: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 De zwangere Sharon heeft last van haar hormonen die haar afwisselend. Silent Witness: Morgen - Serie/soap, Seizoen 11 Aflevering 7 van 10 Double Dare Part 1 Nikki keert terug naar een gevoelige zaak uit. And Then There Were None: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 3 Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de. And Then There Were None: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 3 De gasten op Soldier Island sterven een voor een, volgens de regels. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.