TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 3 van 9 De huwelijksdag van Edith is aangebroken. Kan ze genoeg enthousiasme opbrengen. Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 23 Aflevering 5 van 10 Seven Times Part 1 Op het spoor in Londen wordt het lichaam van een vrouw. Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 2 van 9 Mary en Violet spannen samen om te zorgen dat het feest op Downton grandiozer. Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 2 van 9 Mary en Violet spannen samen om te zorgen dat het feest op Downton grandiozer. Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 23 Aflevering 6 van 10 Seven Times Part 2 Als de zoektocht van het team naar de moordenaar van. Agatha Raisin: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 1 van 6 Wizard of Evesham Part 1 Agatha komt in de ban van een lokale tovenaar, maar. Agatha Raisin: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 van 6 Wizard of Evesham Part 2 Na de dood van Jonny 'de haartovenaar' Shawpart. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 3 van 9 De huwelijksdag van Edith is aangebroken. Kan ze genoeg enthousiasme. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 14 Aflevering 13 van 16 A Sacred Trust: Part 1 Deel 1/2. Barnaby en Jones onderzoeken de. The Mallorca Files: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 10 To Kill a Stag Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.