TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: New: Line of Duty: Seizoen 5 Aflevering 6 In een zenuwslopende ontknoping worden Hastings' geheimen blootgelegd. Wordt 'H' uiteindelijk. Unforgotten: Seizoen 3 Aflevering 5 Cassie en Sunny komen tenslotte wat dichter bij de waarheid over de nacht waarin Haley is. The Five: Seizoen 1 Aflevering 2 Danny komt met een verdachte die hem naar Jesse kan leiden en roept de hulp van Mark, de broer. Line of Duty: Morgen - Seizoen 5 Aflevering 6 In een zenuwslopende ontknoping worden Hastings' geheimen blootgelegd. Wordt 'H'. Midsomer Murders: Seizoen 17 Aflevering 7 A Vintage Murder: Part 1: Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer. Midsomer Murders: Seizoen 17 Aflevering 5 The Ballad of Midsomer County: Part 1: Deel 1/2. Kan een ballade die beroemd is geworden door. New Tricks: Seizoen 11 Aflevering 2 Tender Loving Care: Het team doet onderzoek naar de onopgeloste moord op de briljante jonge. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 9 Deel 1. De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde. Death and Nightingales: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 2 Beth besluit Mercy te vertellen dat ze weggaat uit Fermanagh, maar Mercy protesteert en. The Coroner: Seizoen 1 Aflevering 6 In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.