TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Us: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Connie en Douglas hebben een reis door Europa gepland hun laatste. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 5 van 9 Wanneer Neville Chamberlain Downton bezoekt voor een diner, wordt hij. Sanditon: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 De zomerregatta nadert en Sidney worstelt met zijn gevoelens voor een. Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 4 van 9 Tom en Sybbie keren terug naar Downton, maar de vrede wordt ruw verstoord door. The Last Kingdom: Morgen - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook. Sanditon: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 8 van 8 Op de avond van het Midsummer Ball is het lot van Sanditon nog. Dalziel and Pascoe: Morgen - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 1 van 8 A Game Of Soldiers: Part 1 Deel 1/2. De moord op een Amerikaanse. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 5 van 9 Wanneer Neville Chamberlain Downton bezoekt voor een diner, wordt hij. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 10 Aflevering 1 van 16 Dance with the Dead: Part 1 Deel 1/2. Als het lichaam van een jonge. Us: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Connie en Douglas hebben een reis door Europa gepland hun laatste. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.