TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Nieuw: Death in Paradise seizoen 10: Morgen - Serie/soap, Vanavond start het gloednieuwe, tiende seizoen van de Britse misdaadserie Death in Paradise. De. Agatha Christie's Marple: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 4 Dolly Bantry roept de hulp in van haar goede vriendin Miss Marple. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 6 van 8 Saint Marie bereikt de finale van de volleybalkampioenschappen van de. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 3 van 8 DI Goodman en het team zijn ontzet als een jong model tijdens een. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 4 van 10 Matthew en William worden nog steeds vermist in Frankrijk, door de. Last Tango in Halifax: Morgen - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 3 van 4 Alans nieuwe baan bij een supermarkt brengt een onverwachte uitdaging. DCI Banks: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 1 van 6 Strange Affair: Part 1 De met DCI Banks gebrouilleerde broer Roy. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 10 Aflevering 1 van 8 Warme, luchtige en humorvolle detectiveserie over een Britse. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 11 van 16 Hidden Depths: Part 1 Deel 1/2. Advocaat Nick Turner komt om het. Call the Midwife: Morgen - Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 1 van 8 Dr. Turner en zuster Crane krijgen te maken met een alarmerende. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.