TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 4 van 8 Death By Water Part 2 De wrijving tussen Leo en Tom duurt voort en ondertussen. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 7 Aflevering 3 van 14 Bad Tidings: Part 1 Deel 1/2. Barnaby's nieuwe sergeant begint op de. Maigret: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 2 Maigret Sets a Trap Het is 1955 en Parijs beleeft een zinderend hete. Peaky Blinders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Terwijl Thomas Shelby actie onderneemt om Billy Kimber van zijn troon. Broadchurch: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 van 8 Alec en Ellie regelen een ontmoeting tussen de Ashworths, terwijl de. The White Princess: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 8 In Bed With The Enemy Als overwinnaar van de Slag bij Bosworth zal. Maigret: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 2 Maigret Sets a Trap Het is 1955 en Parijs beleeft een zinderend hete. Peaky Blinders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Terwijl Thomas Shelby actie onderneemt om Billy Kimber van zijn troon. Life: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Gails loyaliteit aan Henry wordt op de proef gesteld, Andy moet na de. Broadchurch: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 van 8 Alec en Ellie regelen een ontmoeting tussen de Ashworths, terwijl de. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.