TV Gids BBC First morgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor morgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor morgen: New: Tin Star: Seizoen 2 Aflevering 10 Jack, Anna en Angela gebruiken de kolonie als bescherming en krijgen te maken met de ultieme. Midsomer Murders: Seizoen 8 Aflevering 1 Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in. New: Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Seizoen 2 Aflevering 8 Als een aan geheugenverlies lijdende man hun leven binnenwandelt, moeten Frank en Lu uitzoeken. Luther: Seizoen 4 Aflevering 2 Series 4, Episode 2: Een woest intelligente moordenaar laat een spoor achter van lichamen maar. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 13 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. New Tricks: Seizoen 5 Aflevering 6 Het team onderzoekt de kunst van de illusie als ze een zaak heropenen over een tovertruc die in. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Seizoen 2 Aflevering 7 Frank en Lu onderzoeken een vermissing in een casino waar gokken een zaak is van leven en dood.. Tin Star: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 10 Jack, Anna en Angela gebruiken de kolonie als bescherming en krijgen te maken met de. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 8 Als een aan geheugenverlies lijdende man hun leven binnenwandelt, moeten Frank en Lu. New Tricks: Seizoen 5 Aflevering 7 Brian Lane probeert zijn dranklust onder controle te houden en vindt hulp in het centrum van het. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor morgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.