TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 13 Aflevering 7 The Silent Land: Part 1: Deel 1/2. Op de oude begraafplaats wordt een lichaam. Girlfriends: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 3 Een doodsbange Linda lijkt er doorheen te zitten als DI Donoghue haar ondervraagt in. The Five: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 6 Mark is stomverbaasd als hij zich realiseert wat Laura's man heeft gedaan. Slade. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 13 Aflevering 8 The Silent Land: Part 2: Deel 2/2. Op de oude begraafplaats wordt een lichaam. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 10 Aflevering 1 Dance with the Dead Part 1: Als het lichaam van een jonge man wordt gevonden in een. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 5 Series 2, Episode 5: Camille is geschokt als haar beste vriendin Aimee, zangeres op. Sherlock: Gisteren - Seizoen 4 Aflevering 1 Een mysterieuze zaak stelt Scotland Yard voor een raadsel, maar Sherlock is meer. Father Brown: Gisteren - Seizoen 7 Aflevering 10 Als Lady Felicia haar huis dreigt te verliezen, zoekt Father Brown hulp bij een. New Tricks: Gisteren - Seizoen 12 Aflevering 10 UCOS hangt sluiting boven het hoofd. Hun laatste zaak betreft de moord op een. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 4 Schijnbaar ongevaarlijke schatjagers gaan op het eiland op zoek naar de schat van een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.