TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: The Miniaturist: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 3 In haar wanhoop Johannes te redden, besluit Nella om de suiker. Rosemary and Thyme: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 8 Gavin Patterson probeert de kijkcijfers van zijn tuinprogramma op. Us: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Ondanks een moeizame start in Parijs gaat de rondreis door Europa. Peaky Blinders: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 De bendeoorlog tussen Thomas Shelby en de familie Lee escaleert, en. All Creatures Great and Small: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 7 You've Got To Dream Het is 1937 en Glasgow is in de greep van de. Vienna Blood: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Beginnend dokter Max Liebermann doet onderzoek naar het nieuwe vak. Rosemary and Thyme: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 8 Gavin Patterson probeert de kijkcijfers van zijn tuinprogramma op. Us: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Ondanks een moeizame start in Parijs gaat de rondreis door Europa. Silent Witness: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 2 van 8 A Time To Heal Part 2 De zaak neemt een verrassende wending wanneer. Peaky Blinders: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 De bendeoorlog tussen Thomas Shelby en de familie Lee escaleert, en. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.