TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Girlfriends: Seizoen 1 Aflevering 3 Een doodsbange Linda lijkt er doorheen te zitten als DI Donoghue haar ondervraagt in verband met. The Five: Seizoen 1 Aflevering 6 Mark is stomverbaasd als hij zich realiseert wat Laura's man heeft gedaan. Slade onthult later. Midsomer Murders: Seizoen 13 Aflevering 8 The Silent Land: Part 2: Deel 2/2. Op de oude begraafplaats wordt een lichaam ontdekt. Heeft. Sherlock: Seizoen 4 Aflevering 1 Een mysterieuze zaak stelt Scotland Yard voor een raadsel, maar Sherlock is meer geïnteresseerd. The Five: Seizoen 1 Aflevering 6 Mark is stomverbaasd als hij zich realiseert wat Laura's man heeft gedaan. Slade onthult later. The Coroner: Seizoen 1 Aflevering 5 Een schatgraver wordt dood in zijn huis aangetroffen. Jane vraagt zich af of een van zijn. Girlfriends: Seizoen 1 Aflevering 3 Een doodsbange Linda lijkt er doorheen te zitten als DI Donoghue haar ondervraagt in verband met. Sherlock: Seizoen 4 Aflevering 1 Een mysterieuze zaak stelt Scotland Yard voor een raadsel, maar Sherlock is meer geïnteresseerd. New Tricks: Seizoen 12 Aflevering 9 Het team onderzoekt de moord op een man die betrokken was bij de controversiële wereld van. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.