TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Midsomer Murders: Seizoen 20 Aflevering 9 Till Death Do Us Part: Part 1: Deel 1/2. Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem. Midsomer Murders: Seizoen 20 Aflevering 7 The Lions of Causton: Part 1: Deel 1/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en. Midsomer Murders: Seizoen 20 Aflevering 8 The Lions of Causton: Part 2: Deel 2/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en. Deep Water: Seizoen 1 Aflevering 3 Series 1, Episode 3: De band tussen Kay en Guy, wier dochter nog steeds wordt vermist, wordt. The White Princess: Seizoen 1 Aflevering 5 Lizzie heeft te maken met haar moeders verdediging van de York zaak. Koning Hendriks moeder,. Deep Water: Seizoen 1 Aflevering 3 Series 1, Episode 3: De band tussen Kay en Guy, wier dochter nog steeds wordt vermist, wordt. Catastrophe: Seizoen 2 Aflevering 5 Rob krijgt te maken met lelijke beschuldigingen op zijn werk, en Sharon realiseert zich dat ze. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.