TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Death in Paradise: Seizoen 8 Aflevering 5 In deze eerste aflevering van een tweedelige special werpt de moord op 'Mama D'Mer' Tiana,. Midsomer Murders: Seizoen 10 Aflevering 13 They Seek Him Here Part 1: Als filmregisseur Nick Cheyney op de set door een guillotine wordt. Call the Midwife: Seizoen 8 Aflevering 4 Series 8, Episode 4: De serie volgt de zusters, vroedvrouwen en nonnen van het klooster Nonnatus. Midsomer Murders: Seizoen 10 Aflevering 14 They Seek Him Here Part 2: Als filmregisseur Nick Cheyney op de set door een guillotine wordt. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.