TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: New Tricks: Serie/soap, Seizoen 12 Aflevering 4 van 10 The Wolf of Wallbrook Het team onderzoekt de broederschap van 'de Wolfpack'. Agatha Christie's Marple: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 1 van 4 Een gehate zakenman wordt tijdens zijn werk vermoord en in zijn zakken wordt. Unforgotten: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 5 van 6 Cassie en Sunny verhoren twee van de verdachten opnieuw en komen vervolgens. Broadchurch: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 8 Terwijl Tom feiten onthult die Mark in een benarde positie brengen, ontdekken. Jonathan Creek: Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 3 van 3 The Curse of The Bronze Lamp De nieuwe schoonmaakster van de Creeks vertelt. Small Axe: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 5 Red, White and Blue Leroy Logan is een jonge forensisch onderzoeker die ervan. Line of Duty: Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 1 van 6 Drie politieagenten zijn tijdens een kaping koelbloedig vermoord door. Unforgotten: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 5 van 6 Cassie en Sunny verhoren twee van de verdachten opnieuw en komen vervolgens. Broadchurch: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 8 Terwijl Tom feiten onthult die Mark in een benarde positie brengen, ontdekken. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 4 van 8 Blue Herrings: Part 2 Deel 2/2. Barnaby, de neef van Alice, maakt zich zorgen. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.