TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 13 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 14 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. Ordeal by Innocence: Seizoen 1 Aflevering 1 Erfgename Rachel Argyll wordt op het familielandgoed vermoord. Anderhalf jaar later, als haar. Death in Paradise: Seizoen 5 Aflevering 6 Het team treedt de wereld binnen van het goede leven als een bekende chef tijdens de. Line of Duty: Seizoen 4 Aflevering 5 Het gaat bergafwaarts met de gezondheid en het huwelijk van DCI Roz Huntley en Nick raakt er. Unforgotten: Seizoen 3 Aflevering 6 In de schijnwerpers van de media zet het team alles op alles om het bewijs te vinden voor de. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 13 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. Ordeal by Innocence: Seizoen 1 Aflevering 1 Erfgename Rachel Argyll wordt op het familielandgoed vermoord. Anderhalf jaar later, als haar. Unforgotten: Seizoen 3 Aflevering 6 In de schijnwerpers van de media zet het team alles op alles om het bewijs te vinden voor de. Line of Duty: Seizoen 4 Aflevering 5 Het gaat bergafwaarts met de gezondheid en het huwelijk van DCI Roz Huntley en Nick raakt er. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.