TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: The Witness for the Prosecution: Seizoen 1 Aflevering 1 Leonard Vole wordt ervan beschuldigd societyvrouw Emily French te hebben vermoord. In welke. Midsomer Murders: Seizoen 8 Aflevering 11 Verborgen diepten. Deel 1: Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak.. The Coroner: Seizoen 1 Aflevering 6 In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan. Midsomer Murders: Seizoen 8 Aflevering 12 Verborgen diepten. Deel 2: Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak.. The Witness for the Prosecution: Seizoen 1 Aflevering 1 Leonard Vole wordt ervan beschuldigd societyvrouw Emily French te hebben vermoord. In welke. Sherlock: Seizoen 4 Aflevering 2 Sherlock neemt het op tegen de meest angstaanjagende vijand van zijn lange carrière: de. The Coroner: Seizoen 1 Aflevering 6 In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan. Luther: Seizoen 3 Aflevering 4 Luther wordt ten onrechte beschuldigd. Hij moet snel ingrijpen om zijn naam te zuiveren en te. The Good Karma Hospital: Seizoen 2 Aflevering 2 Lydia ontdekt dat een ex patiënt een kruidendokter bezoekt en is vastbesloten het vertrouwen. Father Brown: Seizoen 4 Aflevering 3 Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex beul. Er hangt romantiek in de lucht voor. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.