TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Catastrophe: Seizoen 2 Aflevering 3 Rob en Sharon gaan naar Parijs om hun liefdesleven een boost te geven. De resultaten zijn helaas. Catastrophe: Seizoen 2 Aflevering 4 Terwijl Rob en Sharon hun trouwdag vieren, drijven Fran en Chris verder uit elkaar. Dave heeft. Agatha Raisin: Seizoen 1 Aflevering 2 Amanda Ballard is niet erg geliefd onder de inwoners van Carsely. Als haar lichaam wordt. Years and Years: Seizoen 1 Aflevering 4 Daniel onderneemt een gevaarlijke zoektocht om Viktor thuis te brengen. Celeste neemt vreselijk. Death in Paradise: Seizoen 2 Aflevering 3 Een drijvend lichaam in het zwembad van een luxe kosmetische kliniek blijkt zelfmoord te zijn.. Tin Star: Seizoen 1 Aflevering 3 Politiechef Jim Worth treedt op tegen een misdaadgolf in zijn stadje in de Rocky Mountains,. The Durrells: Seizoen 1 Aflevering 1 In de jaren 30 bouwt een onder zware druk staande moeder met haar vier weerbarstige kinderen een. Years and Years: Seizoen 1 Aflevering 4 Daniel onderneemt een gevaarlijke zoektocht om Viktor thuis te brengen. Celeste neemt vreselijk. Tin Star: Seizoen 1 Aflevering 3 Politiechef Jim Worth treedt op tegen een misdaadgolf in zijn stadje in de Rocky Mountains,. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.