TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Midsomer Murders: Seizoen 20 Aflevering 1 The Ghost of Causton Abbey: Part 1: Deel 1/2. Causton bruist bij de opening van een nieuwe. Midsomer Murders: Seizoen 20 Aflevering 2 The Ghost of Causton Abbey: Part 2: Deel 2/2. DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de. Dalziel and Pascoe: Seizoen 6 Aflevering 1 Walls Of Silence Part 1: Detectiveserie met Warren Clarke. De tiener Alec Jordan, een begaafde. Summer of Rockets: Seizoen 1 Aflevering 4 Samuel weet niet wie hij moet geloven heeft hij echt een ontmoeting met staatsvijanden?. Midsomer Murders: Seizoen 6 Aflevering 4 Death and Dreams: Part 2: Deel 2/2. Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath. Death in Paradise: Seizoen 7 Aflevering 4 Jack is verwikkeld in de mysterieuze wereld van gebedsgenezing als een vrouw tijdens een. Death in Paradise: Seizoen 7 Aflevering 5 De 'Day of the Dead' vieringen op het eiland worden afgebroken door de dood van een vrouw. Om de. New Tricks: Seizoen 8 Aflevering 1 Als een patholoog wordt geschorst op grond van nalatigheid wordt UCOS gedwongen een zaak over de. McMafia: Seizoen 1 Aflevering 3 Een mysterieus figuur neemt contact op met Alex. Terwijl Dmitri met verdriet te kampen heeft,. Summer of Rockets: Seizoen 1 Aflevering 5 Na de schietpartij plaats Field het huis en de fabriek van Petruhkin onder bescherming. Samuel. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.