TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Bodyguard: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Terwijl de hoofdstad nog nasiddert van de recente aanslagen, staat. Agatha Christie's Marple: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 4 van 4 De raadselachtige laatste woorden van een stervende man leiden Miss Marple en. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 8 van 8 Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Is de. Agatha Christie's Marple: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 3 van 4 Een instelling voor moeilijk opvoedbare jongens die geleid wordt door een. Agatha Christie's Marple: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 4 van 4 De raadselachtige laatste woorden van een stervende man leiden Miss Marple en. Bodyguard: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Terwijl de hoofdstad nog nasiddert van de recente aanslagen, staat. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 14 Aflevering 13 van 16 A Sacred Trust: Part 1 Deel 1/2. Barnaby en Jones onderzoeken de. Sherlock: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 1 van 3 The Empty Hearse John en Sherlock zijn weer herenigd, net op tijd om een. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 6 van 8 Saint Marie bereikt de finale van de volleybalkampioenschappen van de. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 14 Aflevering 15 van 16 A Rare Bird: Part 1 Deel 1/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.