TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 8 van 8 Als Saint Marie door een storm wordt getroffen, wordt het politiebureau een. Home: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 Sami verdient zwart bij door bijles te geven, maar dat heeft gevolgen waar hij. Home: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Nu de dag van het asielverhoor naderbij komt, is Sami vastbesloten om een. The Mallorca Files: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 4 van 6 A Dish Served Cold De twee totaal verschillende rechercheurs gaan weer samen. Pure: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Marnie is ontdaan wanneer ze beseft dat ze te ver is gegaan bij Shereen. Ze. New Tricks: Serie/soap, Seizoen 11 Aflevering 10 van 10 The Queen's Speech Er wordt een mixtape uit 1983 gevonden met de stem van. Father Brown: Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 5 van 15 The Hand of Lucia Als de notoire schrijfster Lucia Morrell wordt aangevallen,. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.