TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 5 van 9 Wanneer Neville Chamberlain Downton bezoekt voor een diner, wordt hij door. Last Tango in Halifax: Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 4 van 4 Gillian is aan het eind van haar Latijn op de boerderij. Ondertussen beleeft. Traces: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 Daniel krijgt te maken met een aanklacht wegens dood door schuld voor de brand. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 14 van 16 Death in Chorus: Part 2 Deel 2/2. DCI Barnaby en DC Jones ontdekken bittere. Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 5 van 9 Wanneer Neville Chamberlain Downton bezoekt voor een diner, wordt hij door. The Last Kingdom: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred. Last Tango in Halifax: Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 4 van 4 Gillian is aan het eind van haar Latijn op de boerderij. Ondertussen beleeft. Motherland: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 3 van 6 Mother's Load Julia ontdekt dat thuiswerken onmogelijk is door alle andere. The Last Kingdom: Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred. Father Brown: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 8 van 15 The Lair of the Libertines Father Brown en zijn vrienden zijn gestrand bij. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.