TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Downton Abbey: Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 6 van 9 Het huis wordt een dag lang opengesteld voor publiek om geld in te zamelen. Agatha Raisin: The Quiche of Death: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 1 Een ex pr agent besluit met vervroegd pensioen te gaan. Ze vestigt zich in de. Father Brown: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 8 van 10 The Curse of the Aesthetic Father Brown moet ontdekken wie er op uit is een. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 8 van 8 Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Is de. The Five: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 10 van 10 Het onderzoek naar de verdwijning van Jesse neemt een onverwachte wending en. The Five: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Net als Mark denkt dat hij dicht bij de waarheid is, vindt hij vernietigende. Les Misérables: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 Fantine moet Parijs verlaten en neemt een moeilijke beslissing om Cosette een beter. Les Misérables: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 Het door oorlog verscheurde Frankrijk is verslagen bij de Slag om Waterloo. Voor. Father Brown: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 8 van 10 The Curse of the Aesthetic Father Brown moet ontdekken wie er op uit is een. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 7 van 8 Het politieteam tast in het duister wanneer de eigenares van een kapsalon voor. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.