TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Picnic At Hanging Rock: Seizoen 1 Aflevering 2 Drie briljante leerlingen en een lerares van Hester zijn verdwenen. Onder leiding van de. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 13 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. Maigret: Seizoen 2 Aflevering 2 Als een stripper en een gravin vermoord worden aangetroffen in de Parijse schilderswijk. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 11 Deel 1. Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 11 Deel 1. Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend. Next of Kin: Seizoen 1 Aflevering 6 Voor Barnes en de terrorismebestrijdingseenheid wordt het een race tegen de klok om de dreigende. Picnic At Hanging Rock: Seizoen 1 Aflevering 2 Drie briljante leerlingen en een lerares van Hester zijn verdwenen. Onder leiding van de. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 12 Deel 1. Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend. Midsomer Murders: Seizoen 7 Aflevering 14 Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie. Maigret: Seizoen 2 Aflevering 2 Als een stripper en een gravin vermoord worden aangetroffen in de Parijse schilderswijk. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.