TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Picnic At Hanging Rock: Seizoen 1 Aflevering 1 Hester Appleyard, een mooie, mysterieuze vrouw, koopt eind 19e eeuw in Macedon in Australië met. Death in Paradise: Seizoen 8 Aflevering 3 Jack en zijn team zijn verbijsterd als de televisiepresentator van een vakantieprogramma. The Coroner: Seizoen 1 Aflevering 5 Een schatgraver wordt dood in zijn huis aangetroffen. Jane vraagt zich af of een van zijn. The Miniaturist: Seizoen 1 Aflevering 1 Het is 1686. Nella Oortman arriveert in Amsterdam om een nieuw leven te beginnen na haar. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.