TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 10 Death of a Hollow Man: Part 1 Deel 1/2. Tijdens zijn onderzoek naar de moord. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 10 Death of a Hollow Man: Part 2 Deel 2/2. DCI Barnaby ontdekt dat de tape op. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 7 van 10 Faithful Unto Death: Part 1 Deel 1/2. Als de vrouw van de plaatselijke. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 8 van 10 Faithful Unto Death: Part 2 Deel 2/2. Barnaby's vermoedens dat er iets met. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Death in Disguise: Part 1 Deel 1/2. Als Bill Carter, een plaatselijke New Age. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 10 van 10 Death in Disguise: Part 2 Deel 2/2. Als Ian Craigie, de commune leider,. The Split: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 6 Na Hannahs hartverscheurende bekentenis aan Nathan over de avond voor hun. Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 7 van 10 Undertone Part 1 Als het lichaam van een zwanger Noord Iers meisje wordt. Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 8 van 10 Undertone Part 2 Martin, de enige getuige in de moordzaak, wordt onder. Silent Witness: Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 9 van 10 Fraternity Part 1 Na de schokkende ontdekking van het lichaam van een 15. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.