TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Luther: Seizoen 1 Aflevering 1 Inspecteur John Luther gaat weer aan het werk na een verlofperiode na de traumatische arrestatie. Silent Witness: Seizoen 20 Aflevering 1 Identiteit: Deel 1: Deel 1/2. Een mensensmokkelaar wordt dood aangetroffen en Nikki moet gaan. Midsomer Murders: Seizoen 6 Aflevering 9 Deel 1. Terwijl Troy een functionaris van Natuurbehoud helpt bij een onderzoek naar de illegale. Midsomer Murders: Seizoen 6 Aflevering 8 Deel 2. De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van. Death in Paradise: Seizoen 4 Aflevering 6 Series 4, Episode 6: Saint Marie bereikt de finale van de volleybalkampioenschappen van de. Silent Witness: Seizoen 20 Aflevering 1 Identiteit: Deel 1: Deel 1/2. Een mensensmokkelaar wordt dood aangetroffen en Nikki moet gaan. Snatch: Seizoen 1 Aflevering 8 Vic en Hate 'Em gaan op een wrede manier te werk om de locatie van het goud te achterhalen. Fink. Midsomer Murders: Seizoen 6 Aflevering 10 Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man. Father Brown: Seizoen 2 Aflevering 4 The Shadow of the Scaffold: Een veroordeelde moordenares smeekt Father Brown binnen drie dagen. Silent Witness: Seizoen 20 Aflevering 2 Identiteit: Deel 2: Deel 2/2. Nikki, Jack en Thomas doen een afgrijselijke ontdekking in de. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.