TV Gids AT 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van AT 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AT 5 voor vandaag: Het Paleis: Informatief, Programma over de verbouwing van het voormalig Paleis van Justitie, het gerechtsgebouw op de Prinsengracht. Pakhuis de Zwijger: Informatief, Juist in deze onzeker tijden is het belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, te informeren en te. Gesprek Burgemeester: Informatief, AT5 bespreekt iedere twee weken de lopende zaken met de burgemeester. Amsterdam Vandaag: Informatief, Verhalen uit de stad met ruimte voor actualiteit en achtergrond. Straten van Amsterdam: Informatief, De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die. Schone Lucht: Informatief, Verslag over de luchtkwaliteit in Amsterdam. Amsterdam Informeert: Informatief, Amsterdam informeert houdt je op de hoogte van alles wat speelt op het gebied van wonen, werken en leven. Amsterdam Vandaag: Informatief, Verhalen uit de stad met ruimte voor actualiteit en achtergrond. Straten van Amsterdam: Informatief, De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die. Amsterdam Vandaag: Informatief, Verhalen uit de stad met ruimte voor actualiteit en achtergrond. Dat was het voor de tvgids van AT 5 voor vandaag .

Zender informatie

AT5 is de lokale zender van Amsterdam. De zender doet op tv verslag van het nieuws uit de hoofdstad en zendt programma's uit die betrekking hebben tot de regio.

Er is onder andere ruimte voor interviews, sport en maatschappij. Daarbij worden Amsterdamse sportverenigingen op de voet gevolgd. Bekijk de tv gids voor alle programma's op AT5.