TV Gids AT 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van AT 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AT 5 voor vandaag: CULT: Informatief, Serie, Rembrandthuis. Amsterdam Informeert: Informatief, Serie, Pride / Afval het park Amsterdam informeert houdt je op de hoogte van alles wat speelt op het. Pride 2021: Informatief, Pride: Joris Live! Aflevering 2. Amsterdam Vandaag: Informatief, Serie, Het dagelijkse nieuws uit Amsterdam. Bureau 020: Informatief, Serie, Aflevering 51 In het opsporingsprogramma Bureau 020 wordt wekelijks de hulp ingeroepen van de. Het Verkeer: Informatief, Serie, Groot onderhoud A9 Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad. Wij zijn Amsterdam: Serie, Jeugd, Aflevering 22 Verhalen uit de buurt die zijn bedacht én gemaakt door jonge Amsterdammers tussen de 18 en. Schone Lucht: Informatief, Serie, Aflevering 4 In de serie Schone Lucht gaan we op zoek naar de oorzaken en gevolgen van. De Zwoele Stad: Informatief, Serie, Judith de Leeuw & Addy van der Woude Zomerse talkshow op verschillende locaties in de stad. Amsterdam Vandaag: Informatief, Serie, Het dagelijkse nieuws uit Amsterdam. Dat was het voor de tvgids van AT 5 voor vandaag .

Zender informatie

AT5 is de lokale zender van Amsterdam. De zender doet op tv verslag van het nieuws uit de hoofdstad en zendt programma's uit die betrekking hebben tot de regio.

Er is onder andere ruimte voor interviews, sport en maatschappij. Daarbij worden Amsterdamse sportverenigingen op de voet gevolgd. Bekijk de tv gids voor alle programma's op AT5.