TV Gids AT 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van AT 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AT 5 voor vandaag: Het gesprek met de Burgemeester: Informatief, AT5 bespreekt iedere twee weken de lopende zaken met de burgemeester. Amsterdam Vandaag: Informatief, Verhalen uit de stad met ruimte voor actualiteit en achtergrond. Amsterdam Blijf Fit!: Informatief, Het programma voor ouderen om in deze tijd fit te blijven. Eenvoudige oefeningen met alledaagse attributen. Amsterdam Nieuwbouwprijs: Informatief, We zenden uit de Nieuwbouwprijs waarin door Amsterdammers geselecteerde nieuwbouwprojecten worden getoond. Het gesprek met de Burgemeester: Informatief, AT5 bespreekt iedere twee weken de lopende zaken met de burgemeester. Amsterdam Blijf Fit!: Informatief, Het programma voor ouderen om in deze tijd fit te blijven. Eenvoudige oefeningen met alledaagse attributen. Amsterdam Vandaag: Informatief, Verhalen uit de stad met ruimte voor actualiteit en achtergrond. Straten van Amsterdam: Informatief, De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die. UvNL: Informatief, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. Dat was het voor de tvgids van AT 5 voor vandaag .

Zender informatie

AT5 is de lokale zender van Amsterdam. De zender doet op tv verslag van het nieuws uit de hoofdstad en zendt programma's uit die betrekking hebben tot de regio.

Er is onder andere ruimte voor interviews, sport en maatschappij. Daarbij worden Amsterdamse sportverenigingen op de voet gevolgd. Bekijk de tv gids voor alle programma's op AT5.