TV Gids AT 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van AT 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AT 5 voor vandaag: Bep en Bodien: Bep & Bodien is een serie van 6 korte films over twee buurvrouwen uit Amsterdam Noord die door elkaars toedoen in. Park Politiek: Park Politiek, elke week de actualiteit uit de Stopera, live vanuit Vondel CS. Presentatie: Ronald Olsthoorn. AT5 NIEUWS: Het laatste nieuws uit Amsterdam en omgeving. Amsterdamse Iconen: In Iconen eren we een aantal iconische Amsterdammers. Samen met hen blikken we terug op bijzondere gebeurtenissen. Verstilling In De Stad: Serie korte filmportretten waarin Amsterdammers worden geportretteerd op Amsterdamse plekken waar ze ontsnappen aan de. Het Verkeer: Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma. AT5 NIEUWS: Het laatste nieuws uit Amsterdam en omgeving. Straten van Amsterdam: Programma over de Amsterdammer en de straat waarin hij/zij leeft. Cecile van de Grift, Evita Mac nack en Waldy van. UvNL: De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. Amsterdam Informeert: Amsterdam informeert houdt je op de hoogte van alles wat speelt op het gebied van wonen, werken en leven in Amsterdam. Dat was het voor de tvgids van AT 5 voor vandaag .

Zender informatie

AT5 is de lokale zender van Amsterdam. De zender doet op tv verslag van het nieuws uit de hoofdstad en zendt programma's uit die betrekking hebben tot de regio.

Er is onder andere ruimte voor interviews, sport en maatschappij. Daarbij worden Amsterdamse sportverenigingen op de voet gevolgd. Bekijk de tv gids voor alle programma's op AT5.