Bekijk de uitzending van Zoolander terug

Vr 29 mei 2020 | 21:40 Zoolander IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zoolander gemist? Bekijk hier naar Zoolander gemist.

Zoolander

Zoolander
Datum
Vr 29 mei 2020
Tijd
21:40 tot 23:20
Zender
Comedy Central
IMDb
6.5
Genre
Comedy
Jaar
2001
Regisseur
Ben Stiller
Acteurs
Owen Wilson, Jon Voight, Will Ferrell, Ben Stiller, Tom Ford
Twitter hashtag
#zoolander
Deel-url
gids.tv/24511676

Zoolander is een Amerikaanse, Australische en Duitse komedie uit het jaar 2001. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Owen Wilson en Christine Taylor.

Derek Zoolander is al drie jaar het meest populaire mannelijke supermodel ter wereld. Dan wordt zijn plaats ineens ingenomen door de alternatief gestylde Hansel, een nieuwe ster aan het firnament. Diep teleurgesteld besluit Derek het modellenleven de rug toe te keren. Tot de wereldberoemde ontwerper Mugatu met Derek wil werken, dan is Derek 'back in business'. Mugatu heeft echter niks dan snode plannen met de arme Derek. De ontwerper wil hem manipuleren zodat hij de president van Maleisië gaat vermoorden. Journaliste Mathilda komt achter dit smerige plan en schiet Derek te hulp. Nu komt het erop aan dat Derek laat zien dat hij meer is dan 'just really, really good looking'.

'Zoolander' is de derde film die Ben Stiller regiseerde. Stiller heeft tevens de titelrol op zich genomen, aan het scenario van de film meegeschreven en de film geproduceerd. Bovendien heeft Stillers vader Jerry een rol in de film als de directeur van Zoolanders modellenbureau en speelt Stillers vrouw, Christine Taylor, de rol van journaliste Mathilda.

Derek Zoolander ( "I'm pretty sure there's more to life than just being really, really good looking!" ) is al langer een typetje van Stiller. In 1996 verscheen hij in de tvfilm 'Derek Zoolander: Male Model' en in 1997 in de tvfilm 'Derek Zoolander University'. 'Zoolander' betekent voor Derek Zoolander echter de doorbraak.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/zoolander

Zoolander op tv

.
Zoolander - Trailer