Bekijk de uitzending van Zoo terug

Ma 5 augustus 2019 | 21:25 Zoo

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zoo gemist? Bekijk hier naar Zoo gemist.

Zoo

Datum
Ma 5 augustus 2019
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
SBS 9
Genre
Actieserie
Jaar
2017
Acteurs
James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke, Alyssa Diaz
Twitter hashtag
#zoo
Officiële Twitter
@zooCBS
Deel-url
gids.tv/22692370

Vanavond start op SBS9 het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Zoo, direct na de laatste aflevering van seizoen 2. Na dubbele afleveringen deze week, zijn vanaf volgende week elke maandag vanaf 20:30 uur drie afleveringen te zien.

Bedreiging
Het is het jaar 2027 en de mensheid is in paniek. De wereld heeft een omslagpunt bereikt: de menselijke populatie krimpt steeds verder in vanwege een steriliteitsprobleem, en daarnaast wordt men bedreigd door de opkomst van de 'Hybriden', een leger weergeloze, in een laboratorium gemaakte wezens die erop uit zijn om de mensheid uit te roeien.

Herenigen
Hoewel het team de afgelopen tien jaar uit elkaar gegroeid is, zijn Jackson, Jamie, Abraham, Dariela en Logan gedwongen om hun geschillen opzij te zetten en zich te herenigen, wanneer blijkt dat Mitch nog leeft. De toekomst van de planeet staat op het spel, en het team moet vechten om de Hybriden en hun schepper -een duister figuur met een schokkende verbintenis aan het team’s verleden- te stoppen.

Zoo op tv

Dieren leger paniek planeet bedreiging roeien populatie aarde opzij laboratorium opkomst genezen mitch logan james abraham start billy team billy burke home kristen stoppen seizoen 3 figuur seizoen aflevering 1 seizoen 2 week tien jaar bedreigd deze week deze gedwongen.