Bekijk de uitzending van Zomer Met Art terug

Di 20 augustus 2019 | 22:30 Zomer Met Art

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zomer Met Art gemist? Bekijk hier naar Zomer Met Art gemist.

Zomer Met Art

Datum
Di 20 augustus 2019
Tijd
22:30 tot 23:35
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers, Bram Krikke, Gwen van Poorten
Twitter hashtag
#zomermetart
Deel-url
gids.tv/22771935

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Erica Terpstra is deze week zijn zomerdate. Met vanavond:

Vandaag kwam premier Mark Rutte met zijn ministers en staatssecretarissen bijeen voor een traditionele heidag. Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar

Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad drie jaar geleden een dwarslaesie op. Nu inspireert hij zijn vrienden om een zwemwedstrijd te organiseren in de Leidse gracht Het Rapenburg om geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek.

Arjan Dwarshuis is wereldrecordhouder vogelspotten en spotte in één jaar spotte bijna 7000 vogelsoorten. Deze zomer speurde hij heel Amsterdam af op zoek naar de ruim 300 vogelsoorten die onze hoofdstad rijk is.

En een kwart van de Nederlanders kampt met slaapproblemen, maar wat is nou echt de oorzaak?

Zomer Met Art op tv

Nederland zomer terpstra talkshow erica gwen poorten steekt art rooijakkers zomerhits erica terpstra gwen van poorten leiding bram seizoen week deze week deze.