Bekijk de uitzending van Zomer Met Art terug

Do 1 augustus 2019 | 00:49 Zomer Met Art

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zomer Met Art gemist? Bekijk hier naar Zomer Met Art gemist.

Zomer Met Art

Datum
Do 1 augustus 2019
Tijd
00:49 tot 01:54
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers, Gwen van Poorten, Bram Krikke
Twitter hashtag
#zomermetart
Deel-url
gids.tv/22665996

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Katja Schuurman is deze week zijn zomerdate. Met vanavond:

Er is voor de elfde keer kanker ontdekt bij Bibian Mentel. Toch zit de voormalig snowboarder niet bij de pakken neer: ze doet mee aan Dancing With The Stars en vertelt erover bij Art.

Het ‘boerkaverbod’ gaat vanaf morgen van kracht. Wat houdt dit verbod in en wat gebeurt er als iemand met een boerka de bus instapt?

Fred van Leer schiet bruiden weer te hulp in een nieuw seizoen Say yes to the dress Benelux. De stylist hielp eerder Katja met het vinden van haar droomjurk. Art heeft ze vandaag beiden aan tafel.

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel heeft een unieke kijk op de toekomst van Art zijn dochters. Hoe verplaatsen zij zich over de wereld in de toekomst? Hebben ze nog wel een rijbewijs nodig?

Zomer Met Art op tv

Nederland zomer bruiden kanker dochters verbod rijbewijs katja schuurman bibian mentel talkshow tafel stars gwen poorten steekt art rooijakkers boerka zomerhits fred van leer diederik jekel gwen van poorten benelux schiet leiding bram seizoen nieuw seizoen week snowboarder mentel verplaatsen deze week deze.