Bekijk de uitzending van Zomer Met Art terug

Wo 10 juli 2019 | 09:58 Zomer Met Art

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zomer Met Art gemist? Bekijk hier naar Zomer Met Art gemist.

Zomer Met Art

Datum
Wo 10 juli 2019
Tijd
09:58 tot 11:06
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers, Gwen van Poorten, Bram Krikke
Twitter hashtag
#zomermetart
Deel-url
gids.tv/22552987

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Evi Hanssen is deze week zijn zomerdate. Met vanavond:

Morgen start het eerste monsterproces tegen een aantal kopstukken van de Mocro Maffia. Aan de vooravond daarvan onthult journalist Yelle Tieleman van het AD dat er agenten zijn die zich op de loonlijst van Ridouan Taghi hebben laten zetten.

Sankala ole Ntutu is een stamhoofd van de Masai uit Kenia en vliegt morgen weer terug naar zijn thuisland. Dat doet hij niet alleen, want Manon is enkele jaren geleden verliefd geworden op Sankale en woont sindsdien bij hem, midden in de natuur.

Het is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend om deze zomer op vakantie te gaan. Daarom schieten de zogeheten Buurtcampings dit jaar als paddestoelen uit de grond.

En waar blijft de zomerhit die de hele zomer in ons hoofd blijft hangen?! Fernando Halman en DJ Sven kijken in hun glazen bol.

Zomer Met Art op tv

Kenia nederland natuur vakantie zomer maffia zomerhit journalist paddestoelen kopstukken talkshow manon mocro gwen poorten steekt art rooijakkers hoofd start zomerhits agenten evi hanssen gwen van poorten leiding vooravond bram seizoen kijken week fernando masai lang deze week deze terug.