Bekijk de uitzending van Zomer Met Art terug

Vr 28 juni 2019 | 00:50 Zomer Met Art

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zomer Met Art gemist? Bekijk hier naar Zomer Met Art gemist.

Zomer Met Art

Datum
Vr 28 juni 2019
Tijd
00:50 tot 01:51
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers, Gwen van Poorten, Bram Krikke
Twitter hashtag
#zomermetart
Deel-url
gids.tv/22483669

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Ryanne van Dorst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond onder andere:

Leon Verdonschot loodst ons de komende zomer door het festivalseizoen en trapt af met een terugblik op de moeder aller festivals, Woodstock. Deze zomer precies 50 jaar geleden.

Maandag gaat het appverbod voor fietsers in. Michael Kulkens verloor zijn zoon Tommy-Boy door een verkeersongeval en pleit al jaren voor dit verbod. Maar is dit te handhaven?

Bijna een jaar lang werkten fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink aan een beeldreconstructie van Rembrandts Nachtwacht, met tientallen dubbelgangers van de geportretteerden op het meesterwerk.

Acteur Sebastiaan Labrie reist met zijn vrouw Kim en hun zoontje Ziggy heel Zuid-Amerika rond. Ze zijn nu een weekje in Nederland, maar morgen stappen ze alweer in het vliegtuig!

Zomer Met Art op tv

Nachtwacht dorst nederland fotograaf vrouw zuid-amerika terugblik festivals zomer acteur verbod woodstock talkshow modeontwerper sebastiaan gwen poorten steekt art rooijakkers rembrandts verkeersongeval tommy-boy zomerhits gwen van poorten hans ubbink leon verdonschot ryanne van dorst sebastiaan labrie moeder 50 jaar leon leiding bram seizoen zoon week lang deze week deze appverbod.