Bekijk de uitzending van Zomer Met Art terug

Do 20 juni 2019 | 22:30 Zomer Met Art

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zomer Met Art gemist? Bekijk hier naar Zomer Met Art gemist.

Zomer Met Art

Datum
Do 20 juni 2019
Tijd
22:30 tot 23:36
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Art Rooijakkers, Bram Krikke, Gwen van Poorten
Twitter hashtag
#zomermetart
Deel-url
gids.tv/22445053

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Bovendien is er de hele week zomerse muziek van Alain Clark! Met vanavond onder andere:

Trokken er gisten nog zware regen- en onweersbuien over ons land, lijkt het volgende week tropisch warm te worden. Weervrouw Marjon de Hond en KNMI-hoofddirecteur Gerard van der Steenhoven vertellen vanavond alles over de extremen in het weer.

Maarten van der Weijden waagt morgen een nieuwe poging om de Elfstedentocht te zwemmen. Zijn chef-kok Marcel Bisselink vertelt ons hoe de topsporter 42.000 calorieën naar binnen werkt.

Oussama Ahammoud brak vorig jaar door met zijn rol als Muis in Mocro Maffia. Nu heeft hij een hoofdrol in de bioscoopfilm De Libi.

We lezen massaal haar boeken op het strand, maar welke boeken moeten we volgens Saskia Noort meenemen in onze strandtas?

Gwen van Poorten gaat langs bij Arold, Oranjes grootste fan, bekend van het iconische Vortum-spandoek.

Zomer Met Art op tv

.