Bekijk de uitzending van Zo goed als nieuw terug

Wo 16 oktober 2019 | 21:30 Zo goed als nieuw

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Bekijk hier naar Zo goed als nieuw gemist.

Zo goed als nieuw

Datum
Wo 16 oktober 2019
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Patty Brard
Deel-url
gids.tv/23083733

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd worden.

In deze aflevering krijgt een door het weer aangetast standbeeld, bomvol emotionele waarde, een flinke opfrisbeurt. Een geërfde kast, die al jaren in de familie is, overleeft als enige meubelstuk een brand in huis maar de flinke roetschade lijkt onherstelbaar. Patty bewijst het tegendeel en schakelt een expert in om de kast volledig te renoveren tot grote vreugde van de eigenaresse. En tot slot is er op Chateau Meiland door gastheer Martien tijdens de grootschalige verbouwing een oude en versleten kinderwagen gevonden. Martien ziet al gauw dat deze kinderwagen, eenmaal in volle glorie hersteld, een prachtige toevoeging aan het Chateau zou kunnen zijn. Patty regelt de allerbeste expert voor deze klus en levert de Zo goed als nieuwe kinderwagen persoonlijk af op het Chateau!

Zo goed als nieuw op tv

Verbouwing kinderwagen standbeeld renoveren meubelstuk expert emotioneel martien spullen patty brard gerestaureerd brand waarde familie seizoen deze gevonden het weer chateau meiland.