Bekijk de uitzending van ZappDoc: #lockdocs terug

Zo 1 november 2020 | 19:25 ZappDoc: #lockdocs

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van ZappDoc: #lockdocs gemist? Bekijk hier naar ZappDoc: #lockdocs gemist.

ZappDoc: #lockdocs

Datum
Zo 1 november 2020
Tijd
19:25 tot 19:50
Zender
NPO 3
Genre
Jeugd
Acteurs
Juul Op de Kamp, Susan Koenen, Marjolijn Heijnen, Denise Janzee, Kim Brand, Sanne Rovers, Mirjam Marks, Annelies Kruk, Lidija Zelovic, Anneloor van Heemstra, Saskia Gubbels, Nadine Kuijpers
Deel-url
gids.tv/25301957

HUMAN

Een groep Nederlandse kinderen tussen de negen en veertien jaar doet verslag van de lockdownperiode voorjaar 2020. Maiza uit Almere maakt zich zorgen over haar broertje die kanker heeft, is corona voor hem extra gevaarlijk? Lucia woont eigenlijk in Barcelona, maar zit vast op het Spaanse platteland en ontdekt het buitenleven. Mika in Italië mist zijn moeder die als arts in het ziekenhuis werkt en wekenlang niet thuis kan wonen. De moeder van Tessa uit Amsterdam krijgt corona en belandt bijna op de ic. Eén ding hebben alle kinderen gemeen: Ze zitten allemaal thuis en mogen niet naar school. De film bestaat uit zelf gefilmde beelden en Zoomgesprekken van de kinderen onderling. Elk kind werd begeleid door een documentairemaker.

ZappDoc: #lockdocs op tv

.