Bekijk de uitzending van You've Got Mail terug

Do 16 juli 2020 | 20:30 You've Got Mail IMDb: 6.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van You've Got Mail gemist? Bekijk hier naar You've Got Mail gemist.

You've Got Mail

You've Got Mail
Datum
Do 16 juli 2020
Tijd
20:30 tot 22:50
Zender
NET 5
IMDb
6.6
Genre
Comedy
Jaar
1998
Regisseur
Nora Ephron
Acteurs
Jean Stapleton, Tom Hanks, Parker Posey, Meg Ryan, Greg Kinnear
Twitter hashtag
#youvegotmail
Deel-url
gids.tv/24711071

You've got mail is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Nora Ephron. Met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrol. Actrice Meg Ryan werd voor haar hoofdrol als Kathleen Kelly genomineerd voor onder meer een Golden Globe, een American Comedy Award en Golden Satellite Award. Ook was deze film een publiekslieveling en een succes in de bioscopen wereldwijd.

Kathleen Kelly baat in New York een kleine kinderboekenwinkel uit die veertig jaar geleden door haar moeder werd geopend. Joe Fox bezit een van de grootste boekenwinkelketens in Manhattan en blaast met gigantische kortingen elke concurrent uit de buurt weg. Kathleen en Joe kunnen elkaar dan ook niet luchten. In hun vrije tijd chatten ze geregeld met elkaar op het internet zonder dat ze elkaars identiteit kennen. Alles verandert wanneer Joe haar tijdens een chatsessie het voorstel doet om elkaar eens te ontmoeten.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/youve-got-mail

You've Got Mail op tv

.
You've Got Mail - Trailer