Bekijk de uitzending van Yes Man terug

Za 12 oktober 2019 | 21:15 Yes Man IMDb: 6.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Yes Man gemist? Bekijk hier naar Yes Man gemist.

Yes Man

Yes Man
Datum
Za 12 oktober 2019
Tijd
21:15 tot 23:00
Zender
Eén
IMDb
6.8
Genre
Komedie
Jaar
2008
Regisseur
Peyton Reed
Acteurs
Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby
Twitter hashtag
#yesman
Deel-url
gids.tv/23047618

Yes Man is een Amerikaanse en Australische komedie uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Peyton Reed ('The Break-Up' en de superheldenfilm 'Ant-Man and the Wasp'). De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper.

Carl Allen is een saaie bankbediende die na zijn mislukte huwelijk elke ervaring of uitdaging in het leven strategisch ontwijkt. Hij gaat zelden uit, beantwoordt nooit telefoonoproepen van onbekende bellers en zit al vijf jaar vastgeroest in een nietszeggende job. Carl zegt 'neen' tegen het leven en dat levert hem een weinig boeiend bestaan op, tot hij wordt aangepord door een oude vriend om een carpe diem-seminarie bij te wonen. Daar krijgt hij de opdracht om een jaar lang overal 'ja' op te zeggen, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien.

Jim Carrey heeft voor deze film zelf het stuntwerk gedaan. De duidelijk niet bang uitgevallen komiek sprong van de maar liefst vijftig meter hoge 'Arroyo Seco Bridge' in Pasadena, Californië. 'Yes Man' is gebaseerd op de memoires van de Britse auteur Danny Wallace.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/yes-man

Yes Man op tv

.
Yes Man - Trailer