Yes Man

Meest recente uitzending
Yes Man
Datum
Di 22 september 2020
Tijd
02:50 tot 06:00
IMDb
6.8
Genre
Film
Jaar
2008
Regisseur
Peyton Reed
Acteurs
Rhys Darby, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins
Twitter hashtag
#yesman
Deel-url
gids.tv/25130411

Yes Man is een Amerikaanse en Australische komedie uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Peyton Reed ('The Break-Up' en de superheldenfilm 'Ant-Man and the Wasp'). De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper.

Carl Allen is een saaie bankbediende die na zijn mislukte huwelijk elke ervaring of uitdaging in het leven strategisch ontwijkt. Hij gaat zelden uit, beantwoordt nooit telefoonoproepen van onbekende bellers en zit al vijf jaar vastgeroest in een nietszeggende job. Carl zegt 'neen' tegen het leven en dat levert hem een weinig boeiend bestaan op, tot hij wordt aangepord door een oude vriend om een carpe diem-seminarie bij te wonen. Daar krijgt hij de opdracht om een jaar lang overal 'ja' op te zeggen, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien.

Jim Carrey heeft voor deze film zelf het stuntwerk gedaan. De duidelijk niet bang uitgevallen komiek sprong van de maar liefst vijftig meter hoge 'Arroyo Seco Bridge' in Pasadena, Californië. 'Yes Man' is gebaseerd op de memoires van de Britse auteur Danny Wallace.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/yes-man

Meer op tv: Arsenal op tv , WK op tv en Op Welke Zender Komt MotoGP Op Tv op tv

Video