Bekijk de uitzending van X-Men: The Last Stand terug

Za 8 december 2018 | 10:25 X-Men: The Last Stand IMDb: 6.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van X-Men: The Last Stand gemist? Bekijk hier naar X-Men: The Last Stand gemist.

X-Men: The Last Stand

X-Men: The Last Stand
Datum
Za 8 december 2018
Tijd
10:25 tot 12:10
Zender
Film1 Action
IMDb
6.7
Genre
Actie
Jaar
2006
Regisseur
Brett Ratner
Acteurs
Hugh Jackman, Patrick Stewart, Famke Janssen, Anna Paquin, Kelsey Grammer
Twitter hashtag
#xmenthelaststand
Deel-url
gids.tv/21493566

Een middel om de mutanten te 'genezen' dreigt de loop van de geschiedenis te veranderen. Voor het eerst hebben de mutanten een keuze: hun unieke gaven behouden, al leven ze daardoor in afzondering, of hun krachten afstaan en mens worden. Dit drijft de tegengestelde standpunten van de twee leiders tot het uiterste. Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) en zijn X-Men prediken tolerantie, terwijl de Brotherhood van Magneto (Ian McKellen) gelooft in het recht van de sterkste. De X-Men zullen een strijd moeten voeren die een eind maakt aan alle oorlogen.

Nadat regisseur Bryan Singer de eerste twee X-Men films had gemaakt, lonkte er een andere superheld met productieproblemen. Singer verving regisseur Brett Ratner voor 'Superman Returns' en via een aantal omzwervingen werd Ratner aangesteld om 'X-Men 3: The Last Stand' te regisseren. Opmerkelijk genoeg was Ratner ('Rush Hour') destijds ook al in de race voor de regie van de eerste 'X-Men'. In 'X3' komen niet alleen alle oude bekenden weer voorbij, maar worden we getrakteerd op een fiks aantal nieuwe personages, waaronder Beast (Kelsey Grammer), Shadowcat (Ellen Page) en Juggernaut (Vinnie Jones).

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/x-men-the-last-stand

X-Men: The Last Stand op tv

Opmerkelijk bedreiging regering race charles regisseur geschiedenis superheld bryan laboratorium afstaan leiders xavier oorlogen tolerantie professor beast dood famke janssen hugh jackman ian mckellen kelsey grammer rebecca romijn bryan singer.
X-Men: The Last Stand - Trailer