Bekijk de uitzending van Wonder Woman terug

Zo 24 januari 2021 | 21:05 Wonder Woman IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wonder Woman gemist? Bekijk hier naar Wonder Woman gemist.

Wonder Woman

Wonder Woman
Datum
Zo 24 januari 2021
Tijd
21:05 tot 23:45
Zender
TF1
IMDb
7.4
Genre
Comedy, Film
Jaar
2017
Regisseur
Patty Jenkins
Acteurs
Gal Gadot, Ewen Bremner, Lilly Aspell, David Thewlis, Chris Pine
Deel-url
gids.tv/25751657

Wonder Woman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2017. Deze DC-comics verfilming is geregisseerd door Patty Jenkins. De hoofdrollen worden vertolkt door Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright.

‘Wonder Woman’ begint op het prachtige tropische eiland Themyscira, waarvoor gefilmd werd op verscheidene idyllische plaatsen in Italië. Daar leven de bijzondere mythische Amazones en die trainen zich wezenloos om het ooit eens op te nemen tegen de oorlogsgod Ares. Dat doen ze al ruwweg drieduizend jaar en ze gebruiken nog steeds de pijl en boog, paarden en zwaarden uit die tijd, en hebben geen flauw benul van wat er zich buiten hun wereld afspeelt. Dat is dus wel even schrikken als een vliegtuigje in de azuurblauwe wateren rond hun eilandje neerstort. Piloot Steve wordt van de verdrinkingsdood gered door de extra getalenteerde amazone Diana (Gal Gadot), die heel ver springt en een soort schokgolf kan veroorzaken, en later de superheldin Wonder Woman zal heten.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wonder-woman

Wonder Woman op tv

.
Wonder Woman - Trailer

Meer uitzendingen van Wonder Woman