Bekijk de uitzending van WNL Op Zondag terug

Zo 9 september 2018 | 09:30 WNL Op Zondag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WNL Op Zondag gemist? Bekijk hier naar WNL Op Zondag gemist.

WNL Op Zondag

Datum
Zo 9 september 2018
Tijd
09:30 tot 10:30
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Rick Nieman
Twitter hashtag
#WNLopZondag
Uitzending gemist
WNL Op Zondag gemist
Deel-url
gids.tv/20903180

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Ankie Broekers-Knol, voorzitter van de Eerste Kamer opent het politieke seizoen bij Rick Nieman. De prominente VVD-senator komt vertellen waar zij zich het komende politieke jaar hard voor gaat maken en kijkt vooruit op de komende verhuizing van het parlement.

Het is deze week precies tien jaar geleden dat zakenbank Lehman Brothers ten onder ging, het was het begin van een wereldwijde financiële crisis. In Nederland moet ABN-Amro gered worden. Voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink kijkt terug op die spannende dagen en geeft zijn visie op de huidige financiële wereld.

Dit weekend komt Sir Paul McCartney met zijn langverwachte nieuwe album Egypt Station. Dave von Raven, zanger en gitarist van The Kik, selecteert zijn favoriete McCartney en Beatles-fragmenten voor 'WNL Op Zondag'.

Het boek Fear van journalist Bob Woodward over het Witte Huis zorgt al voor rumoer voordat het verschenen is. JOVD-voorzitter Splinter Chabot en parlementair journalist Hugo Logtenberg komen vertellen over hun passie voor politieke boeken.

WNL Op Zondag op tv

.