Bekijk de uitzending van WNL Op Zondag terug

Zo 17 december 2017 | 09:30 WNL Op Zondag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WNL Op Zondag gemist? Bekijk hier naar WNL Op Zondag gemist.

WNL Op Zondag

Datum
Zo 17 december 2017
Tijd
09:30 tot 10:30
Zender
NPO 1
Genre
Politiek praatprogramma
Jaar
2017
Presentatie
Rick Nieman
Twitter hashtag
#WNLopZondag
Uitzending gemist
WNL Op Zondag gemist
Deel-url
gids.tv/19232749

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap.* Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is te gast bij Rick Nieman. Over de omstreden Wet op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten, beter bekend als de sleepwet. Wat zijn de gevolgen van de wet voor gewone burgers? * Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck over de entrepreneurs van 2017. Wie maakte dit jaar indruk in het zakenleven? Van Elon Musk tot Jitse Groen. * Amerika-expert Charles Groenhuijsen en journalist Wierd Duk over de stand van Nederland. We doen het beter dat ooit, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Maar wat is de gevoelstemperatuur in het land? * Dirigent en juryvoorzitter Vincent de Kort over de grote finale van Maestro die komende zondag plaatsvindt. Ook gaat hij in op de kunst van het dirigeren.

WNL Op Zondag op tv

Amsterdam kunst onderzoek minister economie nederland dirigent live politiek omstreden media binnenlandse zaken sociaal en cultureel planbureau finale charles veiligheidsdiensten cultuur groen elon musk journalist schimmelpenninck sociaal inlichtingen musk vondelpark cultureel planbureau nieman rick wnl op zondag maestro wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten charles groenhuijsen rick nieman vincent de kort wierd duk kajsa ollongren elon sleepwet ollongren seizoen.