Bekijk de uitzending van WNL Op Zondag terug

Ma 28 maart 2016 | 02:45 WNL Op Zondag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WNL Op Zondag gemist? Bekijk hier naar WNL Op Zondag gemist.

WNL Op Zondag

Datum
Ma 28 maart 2016
Tijd
02:45 tot 03:35
Zender
NPO 1
Genre
Politiek praatprogramma
Jaar
2016
Twitter hashtag
#WNLopZondag
Uitzending gemist
WNL Op Zondag gemist
Deel-url
gids.tv/15347622

Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag neemt deze paaszondag plaats op de bank van Rick Nieman. De burgemeester komt vertellen over de aanpak van radicalisering in zijn stad. Astronaut André Kuipers vertelde vanuit het ruimtestation verhaaltjes aan zijn kinderen, terug op aarde maakte hij daar een kinderboek van, en nu is er de familievoorstelling ‘André het astronautje’. Bij Rick Nieman vertelt de astronaut er alles over. Deze week werd Viviënne van Eijkelenborg uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar in aanwezigheid van Koningin Maxima. Met haar bedrijf Difrax verovert ze de wereld met baby-artikelen. Ondernemer Ronald Prins van Fox-IT is expert op het gebied van cyber-security. Welke technologische maatregelen kunnen worden ingezet in de strijd tegen terrorisme. En andersom, kunnen terroristen een cyberwar ontketenen.

WNL Op Zondag op tv

Koningin maxima den haag politiek radicalisering prins astronaut terrorisme burgemeester terroristen ruimtestation kuipers kinderboek aarde van aartsen jozias van aartsen ondernemer aartsen expert nieman rick jozias wnl op zondag kinderen maatregelen rick nieman.