Bekijk de uitzending van WNL Op Zondag terug

Ma 21 maart 2016 | 01:15 WNL Op Zondag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WNL Op Zondag gemist? Bekijk hier naar WNL Op Zondag gemist.

WNL Op Zondag

Datum
Ma 21 maart 2016
Tijd
01:15 tot 02:15
Zender
NPO 1
Genre
Politiek praatprogramma
Jaar
2016
Twitter hashtag
#WNLopZondag
Uitzending gemist
WNL Op Zondag gemist
Deel-url
gids.tv/15238093

VVD-minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie neemt plaats op de bank van Rick Nieman. Zondag precies een jaar geleden werd hij benoemd tot minister. De bewindsman komt onder andere vertellen over de toegenomen aandacht voor slachtoffers tijdens rechtszaken. Actrice en politicoloog Victoria Koblenko is net terug van een reis naar Oekraïne. In WNL Op Zondag geeft Victoria een reisverslag en gaat ze in op het komende Oekraïne-referendum. De vliegende auto is allang geen science-fiction meer. Ondernemer Robert Dingemanse is de man achter de eerste echte Nederlandse vliegende auto. Na jarenlange ontwikkeling is de Pal-V op de markt gekomen. Op donderdag 24 maart wordt het televisie-spektakel The Passion live uitgezonden vanuit Amersfoort. Musical-ster Mark van Eeuwen speelt Petrus en cabaretier Howard Komproe is Pontius Pilatus. Beiden zijn te gast in WNL Op Zondag.

WNL Op Zondag op tv

Auto veiligheid minister amersfoort justitie live politiek oekraïne veiligheid en justitie actrice cabaretier ard van der steur petrus ondernemer the passion passion vliegende auto nieman rick dingemanse ard van der steur wnl op zondag victoria markt howard komproe mark van eeuwen rick nieman victoria koblenko rechtszaken.