Bekijk de uitzending van WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken terug

Vr 5 oktober 2018 | 19:25 WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken gemist? Bekijk hier naar WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken gemist.

WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken

Datum
Vr 5 oktober 2018
Tijd
19:25 tot 21:55
Zender
Veronica
Genre
Sportmagazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#NEDDEN
Deel-url
gids.tv/21055025

Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van de WK-play-off Nederland - Denemarken.

Het Nederlands vrouwenvoetbalteam speelt in de halve finales van de play-offs tegen Denemarken. Nederland en Denemarken zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze hebben 23 keer eerder tegen elkaar gespeeld waarvan vijf keer gelijk spel en acht keer winst voor ons land.

De OranjeLeeuwinnen spelen vanavond in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De voorbeschouwing is om 19:30 uur te zien en de aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Na de wedstrijd volgt Veronica Inside om 22:00 uur.

De play-off tegen Denemarken is een weerzien met de verliezend finalist van het EK. Nederland won destijds de finale van Denemarken in het stadion van FC Twente in een thriller met 4-2. Doelpuntenmakers voor Oranje waren toen: Lieke Martens, Vivianne Miedema (2x) en Sherida Spitse. Stefanie van der Gragt, speelster van Barcelona, is er door een blessure niet bij. De presentatie is deze avond in handen van Hélène Hendriks, analist is Anouk Hoogendijk en commentaar komt van Wytse van der Goot.

De return vindt dinsdag 9 oktober plaats in Viborg en wordt vanaf 17:45 uur uitgezonden op Veronica.

Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3296/nederland-denemarken.

WK Kwalificatie Vrouwen Play Offs: Nederland - Denemarken op tv

Vrouwen wedstrijd barcelona fc twente nederland oranje live presentatie denemarken breda finale blessure anouk play-offs stadion thriller anouk hoogendijk sherida spitse lieke martens vivianne miedema kwalificatie martens veronica hendriks hoogendijk weerzien commentaar twente van der goot miedema wk kwalificatie rat verlegh stadion stefanie van der gragt hélène hendriks play-off avond oranjeleeuwinnen winst geen.