Bekijk de uitzending van WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland terug

Vr 9 november 2018 | 19:25 WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland gemist? Bekijk hier naar WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland gemist.

WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland

Datum
Vr 9 november 2018
Tijd
19:25 tot 21:55
Zender
Veronica
Genre
Voetbal
Jaar
2018
Twitter hashtag
#NEDZWI
Deel-url
gids.tv/21260757

Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van Nederland - Zwitserland, de heenwedstrijd in de finale van de play-offs voor het WK voetbal 2019.

De OranjeLeeuwinnen hebben tegen Zwitserland de laatste kans om zich te kwalificeren voor het WK. Vanavond speelt het Nederlands vrouwenvoetbalteam tegen Zwitserland in de Galgenwaard in Utrecht. Dinsdag 13 november is de return in het LIPO Park in het Zwitserse Schaffhausen. Veronica zendt beide wedstrijden live uit.

Het Nederlands vrouwenelftal speelde 22 keer eerder tegen de Zwitsers. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, vijftien keer in een overwinning voor Nederland en twee keer in een overwinning voor Zwitserland. De laatste ontmoeting vond plaats op 2 maart 2016. Dit was in de strijd om kwalificatie voor de Olympische Spelen. Nederland won deze wedstrijd met 3-4 dankzij doelpunten van Manon Melis, Vivianne Miedema, Mandy van den Berg en Shanice van de Sanden.

Lees meer over Nederland - Zwitserland op gids.tv/3380/nederland-zwitserland.

WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland op tv

Voetbal wedstrijd manon melis utrecht nederland live wk voetbal olympische spelen finale zwitserland overwinning play-offs galgenwaard vivianne miedema zwitsers mandy van den berg kwalificatie gelijkspel ontmoeting manon veronica miedema 13 november shanice van de sanden melis doelpunten wk kwalificatie 2019 oranjeleeuwinnen deze.