Bekijk de uitzending van Without a Trace terug

Wo 24 april 2019 | 17:40 Without a Trace

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Without a Trace gemist? Bekijk hier naar Without a Trace gemist.

Without a Trace

Datum
Wo 24 april 2019
Tijd
17:40 tot 18:30
Zender
SBS 9
Genre
Misdaadserie
Jaar
2004
Acteurs
Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Eric Close, Enrique Murciano, Marianne Jean-Baptiste
Twitter hashtag
#withoutatrace
Deel-url
gids.tv/22139534

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie.

Party Girl.

De razend populaire Chelsea Prince, de erfgename van een gefortuneerde uitgever, verdwijnt nadat ze een acte de présence gaf op een hip societyfeestje. Haar chauffeur werd door haar ontvoerders zwaar toegetakeld en moet in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gebracht. Van Chelsea ontbreekt elk spoor. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Voor hen wordt het een hele klus om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar ontvoering want het tieneridool heeft heel wat stalkers en krijgt ook vaak met jaloerse reacties af te rekenen. Maar ook in het milieu van de nachtclubs heeft ze vrienden en vijanden. Plots duikt er via het internet een videoboodschap op van de gekidnapte Chelsea.

Without a Trace op tv

Internet ziekenhuis milieu onderzoek rekenen brug chelsea ontvoering onderdak postbode prince chauffeur adoptiekinderen verdwijning ontvoerders videoboodschap videogame instelling vijanden collega's party enrique spoor reacties chantal team anthony lapaglia poppy montgomery eric close enrique murciano marianne jean-baptiste seizoen 3 seizoen zwaar aangereden.