Bekijk de uitzending van Wim Helsen: Het uur van de prutser terug

Za 11 december 2010 | 21:40 Wim Helsen: Het uur van de prutser

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wim Helsen: Het uur van de prutser gemist? Bekijk hier naar Wim Helsen: Het uur van de prutser gemist.

Wim Helsen: Het uur van de prutser

Datum
Za 11 december 2010
Tijd
21:40 tot 23:25
Zender
NPO 3
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/1857009

Absurd cabaret van de Vlaamse cabaretier Wim Helsen in deze bekroonde voorstelling. Hij zet zijn publiek van het ene verkeerde been op het andere. In zijn rol van de lolbroek van de bovenste plank slaat hij hilarisch zijpad na zijpad in, om uiteindelijk bij de clou te eindigen.

Wim Helsen was finalist op het Leids Cabaret Festival van 2002. Ondanks het feit dat hij niet won, heeft hij bij pers en publiek furore gemaakt met zijn debuutprogramma ‘Heden Soup!’. In zijn tweede programma ‘Bij mij zijt ge veilig’ gijzelde hij zijn publiek in een ijzersterke show.

Helsen schreef voor de Belgische krant de Standaard columns over wetenschap, deze columns las hij ook voor op Radio 1 (België). Ook figureerde Wim twee keer in de maand in het TV programma ‘Vara Laat’. Daar sprak hij als ‘Generaal Maurice’ het Nederlandse volk streng toe. Dat vond hij nodig. ‘Generaal Maurice’ staat ook op de dvd ‘Mannen met Vaste Lasten’ van Van Muiswinkel en Van Vleuten.

Wim Helsen: Het uur van de prutser op tv

.
Fragment uit Wim Helsen: Het uur van de prutser