Bekijk de uitzending van Wild Thailand terug

Do 16 augustus 2018 | 20:35 Wild Thailand IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wild Thailand gemist? Bekijk hier naar Wild Thailand gemist.

Wild Thailand

Datum
Do 16 augustus 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
IMDb
7.8
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#wildthailand
Deel-url
gids.tv/20763791

Vanaf vanavond zendt NPO 1 de driedelige Britse documentairereeks Wild Thailand uit. In het hart van Zuidoost-Azië ligt een rijkdom aan natuur, geschiedenis en mysterie. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 20:35 uur te zien op NPO 1.

De BBC-serie, in Engeland uitgezonden als 'Thailand: Earth's Tropical Paradise' toont een land vol verrassingen, waar natuur, dier en mens in een fascinerend samenspel verkeren. Het zuiden staat bekend om de wilde feesten, maar biedt desondanks perfecte leefomstandigheden voor verschillende dieren. In centraal-Thailand hebben stad en natuur zich naast elkaar ontwikkeld en is een spirituele band ontstaan. In de jungles van het Noorden zijn diersoorten te ontdekken, die een bijzondere bijdrage leveren aan het leven van de lokale bevolking.

In aflevering 1: de geheimen van het Zuiden.

Zuid-Thailand is het Thailand dat we goed kennen, of dat denken we toch. Prachtige natuur en wilde feestjes zijn er alomtegenwoordig. Maar achter dat bekende beeld zit een onbekend stukje Thailand, waar spiritualiteit alle aspecten van het leven beïnvloedt. Voor de dieren die er leven, is dit een waar paradijs.

Wild Thailand op tv

Dieren engeland thailand natuur documentaire leefomstandigheden geschiedenis bevolking feesten mysterie rijkdom wild paradijs geheimen noorden hart stad seizoen aflevering 1.
Fragment uit Wild Thailand