Bekijk de uitzending van Wij Emigreren terug

Za 23 november 2019 | 21:35 Wij Emigreren

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wij Emigreren gemist? Bekijk hier naar Wij Emigreren gemist.

Wij Emigreren

Datum
Za 23 november 2019
Tijd
21:35 tot 22:40
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/23332368

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes gezinnen verhuizen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen.

Rob de Wolf en Lianne Bolleboom uit Zoeterwoude zijn vertrokken naar Curaçao om daar een Bed&Meet te runnen. Het zijn ondernemers met een verleden. Ze hebben diverse bedrijven gehad en helaas ook alle twee een burn-out. Beiden vinden ze dat het nu dus anders moet. Rob heeft zich dus laten uitkopen als directeur van zijn hoestdrankbedrijf en de geboortekliniek van Lianne is noodgedwongen gesloten. Het is een samengesteld gezin (alle twee gescheiden) met vijf kinderen in de leeftijd van 14 tot en met 23 jaar. Alleen de jongste zoon van Lianne, Maarten is mee naar Curaçao. Ze hebben tonnen geïnvesteerd maar er komt vooralsnog er weinig geld binnen; af en toe een sporadische huurder. Lianne is dan ook weer aan de slag gegaan als kraamverzorgster en ze doen er alles aan klanten te lokken.....maar de droom is nog ver weg. En het gemis van de andere kinderen is groot.

Wij Emigreren op tv

Burn-out buitenland wolf ondernemers curaçao emigreren klanten verhuizen gezin droom zoeterwoude geld kinderen gezinnen een nieuw leven leeftijd seizoen zoon maarten gesloten directeur.