Bekijk de uitzending van Wielrennen: Giro d'Italia terug

Vr 4 mei 2018 | 12:45 Wielrennen: Giro d'Italia

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wielrennen: Giro d'Italia gemist? Bekijk hier naar Wielrennen: Giro d'Italia gemist.

Wielrennen: Giro d'Italia

Datum
Vr 4 mei 2018
Tijd
12:45 tot 16:00
Zender
Eurosport 1
Genre
Wielrennen op de weg
Twitter hashtag
#Giro101
Deel-url
gids.tv/20133543

Live verslag van de eerste etappe van de Giro d'Italia 2018. De 101e Giro gaat van start met een tijdrit over 9,7 kilometer door Jeruzalem.

De Nederlander Tom Dumoulin is de titelverdediger. Vorig jaar won hij, als eerste Nederlandse man ooit, de honderdste editie van de Giro d'Italia. Dit jaar is Chris Froome zijn grootste concurrent. De viervoudig winnaar van de Tour de France rijdt voor het eerst de Giro voordat hij aan de Tour meedoet.

Eurosport is de enige zender waarop de Ronde van Italië live wordt uitgezonden. Ook online kun je enkel bij Eurosport naar rechtstreekse beelden kijken. Lees alles over de tv-uitzendingen van de Giro op gids.tv/2387/giro-2018.

Wielrennen: Giro d'Italia op tv

Italië wielrennen nederlander live chris froome ronde van italië giro d'italia jeruzalem tour de france winnaar tom dumoulin giro tijdrit etappe zender dumoulin eurosport froome start kijken.
Giro d'Italia: parcours etappe 1