Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Do 3 januari 2013 | 20:30 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Do 3 januari 2013
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Spelprogramma
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@wieisdemol
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/8584889

Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Wie is de Mol? bij de AVRO. Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur en vertrekken samen met presentator Art Rooijakkers naar Zuid- Afrika. Daar opent de jacht voor Zarayda Groenhart, Joep van Deudekom, Tim Haars, Kees Tol, Carolien Borgers, Ewout Genemans, Tania Kross, Daniël Boissevain, Janine Abbring en Paulien Cornelisse naar de mol.

Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om gezamenlijk de pot te spekken. De zoektocht naar de Mol in hun midden wordt ook in Zuid-Afrika een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen zijn sleutelwoorden die bij deze bekende Nederlanders niet altijd samengaan. Wie van hen de Mol is, gaat ook dit seizoen de kandidaten én de kijker continu bezighouden.

In de eerste aflevering wordt het vertrouwen tussen de BN'ers direct op de proef gesteld. Spelen de kandidaten het spel voor zichzelf en verdienen ze daarmee misschien een vrijstelling of spekken ze de pot? Dat zal blijken in een spannende opdracht die de kandidaten tot grote hoogte doet stijgen.


Via live.avro.nl" target="blank">live.avro.nl krijgt de kijker dit jaar een voor- en nabeschouwing van Wie is de Mol?. Ongeveer 7 minuten voorafgaand aan de uitzending start de voorbeschouwing. Oud kandidaat Arjen Lubach neemt met een eerdere Mol(kandidaat) het molnieuws van de afgelopen week door. Hij bespreekt wat er leeft op social media en kijkt vooruit naar de uitzending. Na afloop van de uitzending blikken ze terug op de aflevering, daarbij worden de statistieken bekeken van de verdenkingen van de kijkers. De leukste theorieën van kijkers en vragen die via Twitter binnenkomen worden besproken.

Tijdens de uitzending kan de kijker via het tweede scherm zelf mee doen met het spel. Punten kunnen verdiend worden door vragen over de opdrachten te beantwoorden. Ook kan de kijker voorspellen wie de Mol is en wie zal afvallen. De winnaar mag mee met de opnames van de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 14.

Wie is de Mol? op tv

Zoektocht live uitzending kandidaten bekende nederlanders media zuid-afrika presentator jacht afrika samenwerken proef winnaar social media afvallen kandidaat eerste aflevering avontuur opnames opdracht kijker scherm art rooijakkers arjen lubach start carolien borgers ewout genemans janine abbring joep van deudekom kees tol paulien cornelisse tania kross tim haars zarayda groenhart twitter.
Preview deze aflevering van Wie is de Mol?