Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Do 12 januari 2012 | 20:30 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Do 12 januari 2012
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Spelprogramma
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@wieisdemol
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/7009164

Het twaalfde seizoen van het AVRO-programma ‘Wie is de Mol?' is vorige week van start gegaan met 2.136.000 kijkers. Het is het hoogste kijkcijferaantal in de geschiedenis van het programma voor een eerste aflevering van een nieuwe reeks.

Presentator Art Rooijakkers: “Ik ben ontzettend trots. Wat een onwerkelijke start van dit nieuwe seizoen!

De cijfers zijn een mooi compliment voor de makers.” ‘Wie is de Mol?' was donderdagavond world wide trending topic op Twitter.

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO: “We zijn ontzettend trots dat dit programma zich telkens door weet te ontwikkelen als multimediaal concept, waarbij het tweede scherm enorm van toegevoegde waarde is.”

Het tweede scherm is nieuw dit jaar. Via live.avro.nl" target="blank">live.avro.nl krijgt men een overzicht van tweets met #widm en berichten van de Mol. Daarnaast geeft het tweede scherm extra details over de opdrachten en worden statistieken beschikbaar (zoals het aantal jokers of vrijstellingen van de kandidaten).

Kijkers kunnen via het scherm aangeven wie ze verdenken en kunnen deze verdenking delen met hun sociale netwerk. Zo wordt direct duidelijk welke kandidaten het meest worden verdacht door het Nederlandse publiek. Daarnaast is de tv-uitzending vanaf elke gewenste plek via het tweede scherm live te volgen.

Dit jaar is ‘Wie is de Mol?' opgenomen in IJsland. De kandidaten storten zich in het grote avontuur en gaan onder leiding van presentator Art Rooijakkers in het absurdistische landschap op jacht naar de pot én naar de Mol. Schrijfster Marion Pauw is dit jaar de eerste afvaller.

Vanavond bestijgen de kandidaten in hun zoektocht naar de mol een trap, rijden strakke figuren over een grote asvlakte en proberen ze elkaar met rooksignalen iets duidelijk te maken.

Wie is de Mol? op tv

Netwerk cijfers tweets zoektocht live kandidaten media presentator jacht geschiedenis ijsland concept eerste aflevering overzicht avontuur landschap scherm art rooijakkers start lubbers marion pauw twitter waarde.
Preview deze aflevering van Wie is de Mol?