Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Do 6 januari 2011 | 20:30 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Do 6 januari 2011
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Spelprogramma
Presentatie
Pieter Jan Hagens
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@wieisdemol
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/2047223

Dit jaar strijkt ’Wie is de Mol?’ neer in El Salvador. Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur en vertrekken samen met Pieter Jan Hagens naar Centraal Amerika op jacht naar de pot én naar de Mol. Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi zijn vanaf vandaag wekelijks op het scherm te zien.

Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om gezamenlijk de pot te spekken. De zoektocht naar de Mol in hun midden wordt ook in El Salvador een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen zijn sleutelwoorden die bij deze bekende Nederlanders niet altijd samengaan. Wie van hen de Mol is, gaat ook dit seizoen de kandidaten én de kijker continu bezighouden.

De eerste opdracht in aflevering een zorgt al voor de nodige opschudding. De missie lijkt vrij makkelijk, maar niets is minder waar... Voor de oplettende Molkandidaat zit er al een grote aanwijzing in. De tweede opdracht brengt letterlijk vuurwerk teweeg en tenslotte is er in de derde opdracht meer dan één vrijstelling te verdelen.

’Wie is de Mol?’ kan overal en op elk tijdstip worden gevolgd. Het forum, de test en alle achtergrondinformatie zijn te vinden op de website http://wieisdemol.avro.nl. En ook de abonnees van de MolMail ontvangen wekelijks als eerste exclusieve backstagebeelden en de laatste nieuwtjes rondom Wie is de Mol? Via Twitter, @ikbendemol komen de fans in direct contact met de Mol. En de Mol plaatst met grote regelmaat berichtjes waarin verborgen hints zitten.

Wie is de Mol? op tv

.
Interviews met de deelnemers van #WIDM 2011