Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Za 6 januari 2018 | 20:30 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Za 6 januari 2018
Tijd
20:30 tot 21:35
Zender
NPO 1
Genre
1vontuurlijk spel
Jaar
2018
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@ikbendemol
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/19365424

Het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' gaat vanavond van start op NPO 1. De deelnemers van het achttiende seizoen van Wie is de Mol? zijn zangeres Bella Hay, cabaretier Emilio Guzman, presentator Jan Versteegh, striptekenaar Jean-Marc van Tol, actrice Loes Haverkort, mode-ontwerpster Olcay Gulsen, presentator Ron Boszhard, zanger Ruben Hein, presentatrice Simone Weimans en filosofe Stine Jensen. De presentatie is opnieuw in handen van Art Rooijakkers. De komende zaterdagen is Wie is de Mol? om 20:30 uur te zien op NPO 1. Aansluitend wordt de nabeschouwing in MolTalk om 21:30 uur op NPO 3 uitgezonden.

'Wie is de Mol?' is het spannendste en avontuurlijkste spelprogramma van de Nederlandse televisie. In het programma voert een team van bekende Nederlanders opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op De Mol.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis

Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot... veel geld. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal maar met de aanwezigheid van de mol - een saboteur - in de groep is dit niet gemakkelijk. Negen kandidaten, één mol... maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe De Mol opdrachten saboteert.

Aan het eind van iedere aflevering worden alle kandidaten onderworpen aan het meest zenuwslopende onderdeel van het spel: een test met 20 vragen over de identiteit en het doen en laten van De Mol. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Behalve De Mol... die hoeft nooit naar huis. Diegene die in de laatste aflevering de meeste vragen over De Mol goed weet te beantwoorden en dus De Mol ontmaskert, wint de inhoud van de pot.

Wie is de Mol? op tv

.
Dit zijn de kandidaten | Wie is de Mol? seizoen 18