Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Za 11 maart 2017 | 20:25 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Za 11 maart 2017
Tijd
20:25 tot 21:45
Zender
NPO 1
Genre
1vontuurlijk spel
Jaar
2017
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@ikbendemol
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/17421635

Miljoenen kijkers en miljoenen verdenkingen over die ene mol tussen de tien bekende Nederlanders. Wekenlang zaten de molloten vol spanning de afleveringen te bekijken, en nu nadert hét moment. Vanuit het Vondelpark in Amsterdam bekijken fans de uitzending mee op een groot scherm op het plein bij VondelCS, waar de kandidaten de ontknoping samen beleven.

Tien weken lang moesten de kandidaten tegen het decor van het indrukwekkende landschap van de Amerikaanse staat Oregon intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Maar de belangrijkste vraag blijft: 'Wie is de Mol?'.

Presentator Art Rooijakkers zal vanavond nog één keer dé vraag stellen: Wie is de Mol? De finalisten zijn Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert.

Wie is de Mol? op tv

Amsterdam uitzending kandidaten bekende nederlanders presentator wallis finalisten spanning decor oregon vondelpark landschap scherm geld art rooijakkers fans jochem van gelder sanne wallis de vries plein cammaert thomas cammaert.