Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Za 16 januari 2016 | 20:25 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Za 16 januari 2016
Tijd
20:25 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
1vontuurlijk spel
Jaar
2016
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@ikbendemol
Uitzending gemist
Wie is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/14842315

Vanavond zie je aflevering 3 van Wie is de mol? Presentatrice Airen Mylene heeft de dubieuze eer de allereerste Wie Is De Mol?-afvaller van dit seizoen te zijn. Ze maakte vorige week de Mollentest het slechtst.

Na twee afleveringen met pittige tests bleek Airen het minst te weten over de identiteit van de Mol. Daarmee was haar lot bezegeld en het rode scherm een feit.

Onverwacht
Voor veel haar medekandidaten kwam de uitschakeling van Airen als een verrassing. Cécile Narinx, met wie Mylene een kamer deelde, verdacht haar er zelfs van de Mol te zijn omdat ze geen hoogte kon krijgen van het 30-jarige SBS-gezicht. Op het ene moment was ze volgens Narinx vrolijk en open, om daarna ineens zo gesloten als een oester te reageren.

"Mogelijke finalist"
Airen was een tijdje stil toen ze haar rode scherm zag. Ze werd getroost en bemoedigend geknuffeld door deelnemers als Ellie Lust, maar uiteindelijk moest ze wel onmiddellijk haar spullen pakken. Bij het afscheid merkte presentator Art Rooijakkers nog op dat hij haar juist had ingeschat als een mogelijke finalist omdat ze zo kalm en zelfverzekerd op hem overkwam. Airen antwoordde daarop dat ze juist totaal geen idee had wie de Mol is.


Voor dit 16de seizoen trekken Airen Mylène, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman samen met Art Rooijakkers naar de Dominicaanse Republiek.

Wie is de Mol? op tv

Afscheid cécile narinx presentator presentatrice mylène republiek dominicaanse republiek narinx identiteit deelnemers verheijen dominicaanse hofman oester scherm spullen art rooijakkers uitschakeling airen mylene annemieke schollaardt ellie lust klaas van kruistum marjolein keuning remy van kesteren rop verheijen taeke taekema tim hofman.
1 minuut aflevering 3, WIDM seizoen 16