Bekijk de uitzending van Wie is de Mol? terug

Do 22 januari 2015 | 21:05 Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Wie is de Mol? gemist.

Wie is de Mol?

Datum
Do 22 januari 2015
Tijd
21:05 tot 22:00
Zender
BVN
Genre
1vontuurlijk spel
Jaar
2015
Presentatie
Art Rooijakkers
Twitter hashtag
#WIDM
Officiële Twitter
@wieisdemol
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/12709992

Spelshow waarin een groep bekende Nederlanders op een mol in het gezelschap jaagt.

De derde aflevering van Wie is de Mol? liep vorige week erg onverwachts af. Het rondstrooien met vrijstellingen was daar vooral de oorzaak van.

Niemand kreeg een rood scherm te zien. In het eindspel mochten kandidaten alle acht één vrijstelling weggeven. Iedereen die een vrijstelling van een ander kreeg, mocht dus automatisch blijven.

Ajouad heeft al voor de derde keer op rij het geluk dat hij met een vrijstelling door mag naar de volgende ronde, ditmaal gekregen van een ander. Ook Chris, Marlijn, Viktor, Martine, Rik en Margriet hoefde niet te wachten op een groen of rood scherm en mochten automatisch door naar de volgende ronde.
Carolina kreeg, tot haar grote teleurstelling, geen vrijstelling van een andere kandidaat, maar ze had genoeg vragen goed beantwoord voor een groen scherm.

Er zijn verbonden gesloten tussen de deelnemers. Zo kunnen Ajouad en Chris het goed met elkaar vinden. De meeste kandidaten hebben intussen al wel één of meerdere hoofdverdachten in hun hoofd.

Een week eerder kreeg Evelien Bosch als tweede kandidaat een rood scherm te zien. Haar kamergenoot Carolina schrok toen ze hoorde dat haar maatje naar huis ging. "Nu kan ik niemand meer vertrouwen", aldus de musicalactrice.
Rik van de Westelaken, Martine Sandifort, Marlijn Weerdenburg, Viktor Brand, Carolina Dijkhuizen, Chris Zegers, Ajouad El Miloudi en Margriet van der Linden zijn de overgebleven kandidaten. Eén van hen is de Mol.

Wie is de Mol? op tv

Kandidaten bekende nederlanders groen rood kandidaat spelshow oorzaak deelnemers dijkhuizen carolina scherm art rooijakkers brand hoofd chris zegers rik van de westelaken ajouad el miloudi carolina dijkhuizen evelien bosch margriet van der linden marlijn weerdenburg martine sandifort viktor brand geluk teleurstelling evelien.
Promo aflevering 4 WIDM seizoen 15