Bekijk de uitzending van Wie het laatst lacht... terug

Zo 8 november 2020 | 12:25 Wie het laatst lacht...

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier naar Wie het laatst lacht... gemist.

Wie het laatst lacht...

Datum
Zo 8 november 2020
Tijd
12:25 tot 13:55
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25339476

Herhaling. Wendy van Dijk is terug met het verborgencameraprogramma Wie het laatst lacht..., waarin bekende en onbekende Nederlanders flink in de maling worden genomen. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6 een nieuwe aflevering.

Typetjes
Wendy van Dijk zorgt met gewiekste grappen, hilarische candids en compleet nieuwe typetjes voor hilarische verrassingen.

Wesley Sneijder
Zo gaan Wesley Sneijder en Rolf Sanchez vissen in een bootje voor een documentaire van Rolf. Dan krijgt Rolf buikpijn en wordt opgehaald door de crew, waardoor Wesley op dat moment alleen op het door het programma geprepareerde bootje zit.

Hozen
De duikers trekken de kurk uit de boot, waardoor de boot zinkt. Wesley begint te hozen alsof zijn leven er vanaf hangt. Maar tevergeefs, Wesley verandert van voetballegende in een soort van dobber...

Ellende
En Bas krijgt een nieuwe collega from hell, Wendy's alter ego Tanja uit 010. Alles doet ze fout. Ze snoeit struiken die niet gesnoeid mogen worden. De moestuin wordt overhoop gehaald. Ellende. Hoe blijft Bas zijn nieuwe collega, terror Tanja de baas?

Je kunt alle afleveringen van Wie het laatst lacht... terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/wie-het-laatst-lacht.

Wie het laatst lacht... op tv

.