Bekijk de uitzending van Wie goed doet... terug

Vr 23 januari 2015 | 15:30 Wie goed doet...

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wie goed doet... gemist? Bekijk hier naar Wie goed doet... gemist.

Wie goed doet...

Datum
Vr 23 januari 2015
Tijd
15:30 tot 16:25
Zender
SBS 6
Genre
Show
Jaar
2015
Twitter hashtag
#wiegoeddoet
Officiële Twitter
@RenateRRVerbaan
Uitzending gemist
Wie goed doet... gemist
Deel-url
gids.tv/12660662

Renate Gerschtanowitz keert vanavond terug met tweede seizoen Wie goed doet...
Een klein jongetje dat zijn vlieger niet uit de boom kan krijgen. Een toerist die de weg kwijt is en een oud opaatje dat hulp nodig heeft bij zijn date: welke voorbijgangers bieden in deze situaties een helpende hand? Beelden van de verborgen camera onthullen hoe behulpzaam wij eigenlijk écht zijn. Ook verrast Renate namens de VriendenLoterij mensen die het echt verdienen met een toepasselijk cadeau.

Met behulp van verborgen camera’s wordt ook in dit seizoen het geduld en de hulpvaardigheid van toevallige passanten getest. Zo belt een moeder met een kinderwagen aan bij nietsvermoedende mensen met de vraag of ze warm water kan krijgen voor haar babyflesje. De hulp die Nederlanders bieden leidt vervolgens tot hartverwarmende beelden, want verrassend vaak blijken Nederlanders heel geduldig. Alle hulpvaardige voorbijgangers krijgen tot hun grote verassing ook dit seizoen weer 100 euro voor een goede daad.

Renate Gerschtanowitz bezoekt bovendien mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen. Zo verrast ze een motorclub van zestig stoere mannen die zich inzetten om kinderen te helpen. Samen met Frans Duijts schrijft ze een prachtig lied voor een bijzonder persoon en ze gaat langs bij een man die dagelijks eten uitdeelt aan daklozen. Verder stimuleert Renate weldoeners door ze namens de VriendenLoterij een extraatje te geven waarmee ze weer anderen kunnen helpen. Want: Wie goed doet... goed ontmoet!

Wie goed doet... op tv

.