Bekijk de uitzending van Whiteout terug

Di 19 februari 2019 | 22:15 Whiteout IMDb: 5.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Whiteout gemist? Bekijk hier naar Whiteout gemist.

Whiteout

Whiteout
Datum
Di 19 februari 2019
Tijd
22:15 tot 00:15
Zender
SBS 9
IMDb
5.5
Genre
Misdaadthriller
Jaar
2009
Regisseur
Dominic Sena
Acteurs
Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Tom Skerritt, Columbus Short, Alex O'loughlin
Twitter hashtag
#whiteout
Deel-url
gids.tv/21802621

Whiteout is een Amerikaans, Canadees, Frans en Turkse actiethriller uit het jaar 2009. De film is geregisseerd door Dominic Sena. De hoofdrollen worden vertolkt door Kate Beckinsale, Gabriel Macht en Columbus Short.

U.S. Marshal Carrie Stetko (Kate Beckinsale) is al twee jaar gestationeerd op de Zuidpool en wil graag naar huis. Drie dagen voordat ze terug naar Amerika mag, wordt er een lichaam in het ijs gevonden en krijgt Carrie te maken met de eerste moordzaak van het onderzoekscentrum. Het mysterie wordt groter naarmate er steeds meer doden vallen. Het blijkt dat een meedogenloze moordenaar er alles voor over heeft een oud geheim te bewaren. Terwijl iedereen zich uit de voeten maakt, moet Carrie de zaak oplossen voordat het zes maanden donker wordt op Antarctica en ze vastzit met een moordenaar op een plek waar niemand wegkomt.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/whiteout

Whiteout op tv

Amerika film geheim moordzaak mysterie zuidpool moordenaar donker onderzoekscentrum lichaam antarctica columbus canadees 2009 streamen oplossen kate turkse kate beckinsale alex o'loughlin gabriel macht plek zaak deze terug gevonden.
Whiteout - Trailer