Bekijk de uitzending van When Harry Met Meghan: A Royal Engagement terug

Vr 18 mei 2018 | 21:00 When Harry Met Meghan: A Royal Engagement

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van When Harry Met Meghan: A Royal Engagement gemist? Bekijk hier naar When Harry Met Meghan: A Royal Engagement gemist.

When Harry Met Meghan: A Royal Engagement

Datum
Vr 18 mei 2018
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Twitter hashtag
#whenharrymetmeghan
Deel-url
gids.tv/20240610

Zaterdag 19 mei is het zover: het Brits/Amerikaanse sprookjeshuwelijk tussen Prins Harry en actrice Meghan Markle. Om de voorpret compleet te maken zendt TLC aan de vooravond de documentaire uit When Harry Met Meghan: A Royal Engagement.

Deze documentaire laat de wereld kennismaken met het aanstaande lid van de Britse Royal Family die tot voor kort vooral bekend was met haar rol in de televisieserie Suits (een rol die ze inmiddels heeft neergelegd).

When Harry Met Meghan: A Royal Engagement praat met de beste vrienden en vriendinnen van Meghan en met haar halfzus Samantha. Zij vertellen wie Meghan precies is en gaan ook in op de negatieve manier waarop Meghan in sommige tabloids werd neergezet: als een gescheiden biraciale vrouw afkomstig uit een arme wijk van Amerika die nu opklimt naar de elite. "Dat is zo ver van de waarheid", aldus haar halfzus die met haar opgroeide in een heel normaal upper middle class gezin in Californië, waarna Meghan op eigen kracht uitgroeide tot topactrice.

De documentaire vertelt ook hoe Harry en Meghan elkaar ontmoet hebben en hoe ze lang hun relatie uit de media wisten te houden. Inmiddels weet de hele wereld ervan. En de hele wereld zal straks ook toekijken hoe de populaire zoon van Lady Diana in het huwelijk treedt met Meghan Markle. Een modern sprookjeshuwelijk waar nog lang over nagepraat zal worden.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

When Harry Met Meghan: A Royal Engagement op tv

Amerika californië vrouw prins huwelijk media documentaire prins harry actrice royal gezin relatie verloofde aanzoek family normaal jeugd suits diana wijk britse royal meghan markle halfzus samantha vooravond meghan zoon vriendinnen.
TLC in het teken van de Royal Wedding