Bekijk de uitzending van We Want More: laatste halve finale terug

Zo 9 augustus 2020 | 20:30 We Want More: laatste halve finale

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van We Want More: laatste halve finale gemist? Bekijk hier naar We Want More: laatste halve finale gemist.

We Want More: laatste halve finale

Datum
Zo 9 augustus 2020
Tijd
20:30 tot 22:35
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24845807

Vanavond is de laatste halve finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Vanwege de Champions League op vrijdag zijn deze halve finale en de finale volgende week zondag om 20:30 uur op SBS6.

Professionals
In de halve finales jureren niet alleen André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, maar krijgen zij hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling. De deelnemers die bij de audities genoeg juryleden overtuigden, komen nog een keer langs om hun zangkunsten te laten horen.

Laatste noot
Opnieuw komen allerlei zangstijlen voorbij, van fado tot gospel, van jong tot oud en van koor tot solist. Ook nu kunnen de beoordelingen nog tot de laatste noot gewijzigd worden, dus is het spannend tot de laatste seconde wie de finale haalt.

Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op KIJK.nl via gids.tv/programma/we-want-more.

We Want More: laatste halve finale op tv

.