Bekijk de uitzending van We Want More: aflevering 4 terug

Vr 3 juli 2020 | 20:30 We Want More: aflevering 4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van We Want More: aflevering 4 gemist? Bekijk hier naar We Want More: aflevering 4 gemist.

We Want More: aflevering 4

Datum
Vr 3 juli 2020
Tijd
20:30 tot 22:00
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24638552

Vanavond is de vierde auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale.

Alle muziekstijlen
Van jong tot oud en van koor tot solist. Iedereen is welkom, welke muziekstijl je ook zingt. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol ontvangen de deelnemers voor- en achteraf en bekijken de audities met vrienden en familie van de kandidaten.

Jury
De vijf juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes beoordelen alle optredens na een kort introductiepraatje. Tijdens het optreden kunnen ze op de knop drukken om hun 'I Want More' in te zetten, maar mogen ze hem ook weer terugtrekken.

Winnaar
Na de halve finales volgt over een aantal weken de grote finale, waarin de winnaar met 100 duizend euro naar huis gaat.

Bekijk de leukste fragmenten uit We Want More of de volledige uitzendingen op KIJK.nl via gids.tv/programma/we-want-more.

We Want More: aflevering 4 op tv

.