Bekijk de uitzending van War of the Worlds terug

Di 27 oktober 2020 | 20:50 War of the Worlds IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van War of the Worlds gemist? Bekijk hier naar War of the Worlds gemist.

War of the Worlds

War of the Worlds
Datum
Di 27 oktober 2020
Tijd
20:50 tot 23:10
Zender
Veronica
IMDb
6.5
Genre
Film
Jaar
2005
Regisseur
Steven Spielberg
Acteurs
Justin Chatwin, Tom Cruise, Dakota Fanning, David Harbour, Miranda Otto
Twitter hashtag
#waroftheworlds
Deel-url
gids.tv/25274578

War of the Worlds is een succesvol en Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2005 van regisseur Steven Spielberg. De film is een bewerking van het originele boek van H. G. Wells. Het is een van de drie verfilmingen van War of the Worlds uit 2005, maar het is de enige van de drie films die in de bioscoop verscheen. Met in de hoofdrol Tom Cruise.

De film speelt zich af in New Jersey. Daar woont de gescheiden havenarbeider Ray Ferrier. Hij krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, wat ertoe leidt dat Robbie zijn vaders auto stiekem meeneemt. Als Ray hem gaat zoeken, ontstaat er een zware onweersbui, waarbij de bliksem meerdere keren op dezelfde plek inslaat. Ray gaat poolshoogte nemen en ziet daar een gigantische, buitenaardse machine uit de aarde kruipen, die vervolgens de eerste slachtoffers maken. Want deze buitenaardse machines komen niet in vrede.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/war-of-the-worlds

War of the Worlds op tv

.
War of the Worlds - Trailer

Meer uitzendingen van War of the Worlds