Bekijk de uitzending van Wallander terug

Vr 24 januari 2020 | 20:35 Wallander

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wallander gemist? Bekijk hier naar Wallander gemist.

Wallander

Datum
Vr 24 januari 2020
Tijd
20:35 tot 22:05
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2015
Acteurs
Kenneth Branagh, Richard Mccabe, Jeany Spark
Twitter hashtag
#wallander
Deel-url
gids.tv/23665913

Vanaf vanavond is het vierde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Wallander opnieuw te zien op de Vlaamse zender Eén. De drie afleveringen uit 2016 zijn de komende vrijdagen om 20:35 uur te zien.

Vermist
Wallander moet in de eerste aflevering de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt hem zwaar.

Geloof
Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships. Wallander komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond.

Misdaden
Onderweg ontmoet hij Grace Mthembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrière als politieofficier.

Wallander op tv

Zoektocht platteland nadenken kaapstad eerste aflevering alleenstaande misdaden zender zweeds vermist kenneth branagh moeder richard mccabe jeany spark spark maatschappij seizoen aflevering 1 laatste seizoen zwaar geloof zaak enkel buurten kenneth.