Bekijk de uitzending van Walking with the Enemy terug

Vr 15 november 2019 | 20:30 Walking with the Enemy IMDb: 6.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Walking with the Enemy gemist? Bekijk hier naar Walking with the Enemy gemist.

Walking with the Enemy

Walking with the Enemy
Datum
Vr 15 november 2019
Tijd
20:30 tot 22:55
Zender
RTL 8
IMDb
6.3
Genre
Actiefilm
Jaar
2013
Regisseur
Mark Schmidt
Acteurs
Jonas Armstrong, Ben Kingsley, Hannah Tointon, David Leon, Jeffrey C. Hawkins
Deel-url
gids.tv/23262049

Walking with the Enemy is een Amerikaanse oorlog- en actiefilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Jonas Armstrong, Ben Kingsley en Hannah Tointon.

In deze film volgen we het heldhaftige leven van een wereldleider en een jongeman tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Hongarije. Regent Horthy (Ben Kingsley) wordt geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand wanneer hij getuige is van de executie van zijn zoon. Ondertussen wordt de familie van Elek (Jonas Armstrong) voor zijn ogen meegenomen. Elek is vastberaden om zich met zijn familie te herenigen en besluit zich voor te doen als een Duitser. Hij vermomt zich als een nazi-officier en begint aan een missie om zijn dierbare familie en duizenden anderen te redden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/walking-with-the-enemy

Walking with the Enemy op tv

Tweede wereldoorlog hongarije film wereldoorlog duitser hannah redden executie regent historisch armstrong walking streamen missie ben kingsley schmidt jeffrey jonas armstrong leon familie historisch drama vijand drama zoon deze getuige.
Walking with the Enemy - Trailer