Bekijk de uitzending van Waar is de Mol? terug

Di 17 september 2019 | 15:55 Waar is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Waar is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Waar is de Mol? gemist.

Waar is de Mol?

Datum
Di 17 september 2019
Tijd
15:55 tot 16:50
Zender
SBS 6
Genre
Show
Jaar
2019
Twitter hashtag
#waarisdemol
Officiële Twitter
@waarisdemol
Uitzending gemist
Waar is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/22918858

Herhaling. In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren.

Kernramp
Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die 33 jaar geleden plaatsvond in het land. Dekker is ontzettend nieuwsgierig naar de plek en het verhaal van de ramp. Bovendien kan ze genieten van de manier waarop de natuur de rampplek heeft overgenomen, ondanks haar angst voor radioactieve straling.

Beste vriendin
Dekker is natuurlijk niet alleen: ze neemt haar beste vriendin Lia, Britts steun en toeverlaat, mee op reis. Tijdens de reis vertelt Dekker openhartig over haar spanningen voorafgaand aan paardenwedstrijden, de moeite die ze had met negatieve reacties op social media, de eetstoornis die ze heeft gehad, haar grote liefde Max en het overlijden van vader Willem.

Waar is de Mol? op tv

Ramp muziek buitenland natuur media oekraïne liefde cuba straling dekker spanningen social media verzorgen overlijden kernramp show rampplek britt andré hazes johnny cubanen eiland zanger optreden steun reacties magazine britt dekker johnny de mol eetstoornis tsjernobyl vader angst plek seizoen 3 reis seizoen gesprek hazes voeren social.