Bekijk de uitzending van Waar is de Mol? terug

Wo 8 juli 2015 | 20:30 Waar is de Mol? IMDb: 6.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Waar is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Waar is de Mol? gemist.

Waar is de Mol?

Datum
Wo 8 juli 2015
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
IMDb
6.9
Genre
Toeristisch magazine
Jaar
2011
Presentatie
Johnny de Mol
Twitter hashtag
#waarisdemol
Officiële Twitter
@waarisdemol
Uitzending gemist
Waar is de Mol? gemist
Deel-url
gids.tv/13663191

In deze aflevering van Waar is de Mol? neemt Johnny de Mol zanger Guus Meeuwis mee naar onze oosterburen. Guus wil dolgraag de beruchte Duitse bierfeesten bezoeken en zou nog liever het podium betreden om zijn liedjes ten gehore te brengen. Johnny zou Johnny niet zijn als hij daar niet alles voor uit de kast zou halen. Maar daar blijft het niet bij, want hij regelt ook nog een ontmoeting met Arjen Robben, de voetbalheld van de zingende Brabander. In een luxe cabriolet en gekleed in lederhosen crossen ze door de bergachtige omgeving en gaan ze op in het Duitse feestgedruis.

Guus Meeuwis wil dolgraag naar Duitsland en hij had geen betere reispartner kunnen krijgen dan Johnny de Mol. De presentator heeft zelf namelijk ook een tijd in Duitsland gewoond. Ze beginnen meteen goed door, gekleed in lederhosen en op een oude tandem, München onveilig te maken. Samen verkennen ze in een snelle cabrio de rest van de omgeving, op zoek naar Johnny’s oude huis, waarbij beetje voor beetje zijn jeugdherinneringen naar boven komen drijven. Op het veldje waar Johnny vaak speelde, praat Guus over zijn jeugd bij de nonnen, die hij nog steeds opzoekt. Boven in de bergen slaan ze hun tentjes op, vertoont Guus zijn kookkunsten aan Johnny en oefenen ze samen voor het muzikale optreden.

Maar eerst heeft Johnny nog een andere verrassing in petto. De populaire zanger heeft zelf namelijk ook een idool en dat is niemand minder dan profvoetballer Arjen Robben. Ze nemen een kijkje in het nieuwe stadion van Bayern München en bezoeken een training van het Duitse team waarna ze oog in oog met de Oranjespeler komen te staan. Guus krijgt zelfs de kans om zijn held in te maken tijdens een potje tafelvoetbal. Daarna is het toch echt tijd voor het hoogtepunt van de reis: een optreden in een Beierse biertent. Voor alle enthousiaste feestgangers zingt Guus de Duitse versie van zijn grootste hit, ‘Het is een nacht’. En Johnny… die pakt zijn gitaar en speelt vrolijk mee.

Waar is de Mol? op tv

Duitsland bayern münchen arjen robben guus meeuwis training bayern presentator nonnen stadion gitaar bergen onveilig liedjes crossen ontmoeting podium johnny tentjes robben zanger optreden jeugd bezoeken magazine johnny de mol lederhosen bierfeesten team.
Promo: Waar is de Mol met Guus Meeuwis?