Bekijk de uitzending van Waar is De Mol?: Sergio Herman terug

Ma 19 oktober 2020 | 21:30 Waar is De Mol?: Sergio Herman

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Waar is De Mol?: Sergio Herman gemist? Bekijk hier naar Waar is De Mol?: Sergio Herman gemist.

Waar is De Mol?: Sergio Herman

Datum
Ma 19 oktober 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Officiële Twitter
@waarisdemol
Deel-url
gids.tv/25229676

In deze aflevering van Waar is De Mol maakt Johny de Mol met sterrenkok Sergio Herman een reis van het Belgische Knokke, waar Sergio met z'n vrouw Ellemieke Vermolen en hun kids al jaren woont, naar onze hoofdstad Amsterdam.

Kampvuuroptreden
Tijdens de roadtrip krijgen we de nuchtere Zeeuw van een heel andere kant te zien. Johnny zorgt tijdens de roadtrip voor de nodige verrassingen, zoals een kampvuuroptreden van goede vriend Dinand Woesthoff.

Oud-Sluis
Topchef Sergio runt inmiddels een waar horeca-imperium en zette jarenlang alles opzij om van zijn restaurant Oud-Sluis een driesterrentent te maken. Maar na het overlijden van zijn vader en de stilgeboorte van zijn zoontje wil Sergio meer uit het leven halen.

Kunstliefhebber
Hij is aan het sporten en reizen geslagen, geniet met vrienden van muziekconcerten en voetbalwedstrijden en blijkt een enorme kunstliefhebber te zijn. De kampeerplek in de tuin van het prachtige Museum Voorlinden valt dus ook erg goed in de smaak.

Tatoeage
De mannen sluiten hun trip af in Amsterdam en bezegelen de reis met een tatoeage bij tattookoning Henk Schiffmacher.

Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/waar-is-de-mol.

Waar is De Mol?: Sergio Herman op tv

.