Bekijk de uitzending van Waar is de Mol?: Jandino Asporaat terug

Di 4 augustus 2020 | 21:30 Waar is de Mol?: Jandino Asporaat

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Waar is de Mol?: Jandino Asporaat gemist? Bekijk hier naar Waar is de Mol?: Jandino Asporaat gemist.

Waar is de Mol?: Jandino Asporaat

Datum
Di 4 augustus 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Website
Waar is de Mol?: Jandino Asporaat
Officiële Twitter
@waarisdemol
Deel-url
gids.tv/24816713

In deze aflevering van Waar is De Mol? reist Johnny de Mol met comedian Jandino Asporaat en zijn beste vriend Marcel Rocha naar Zuid-Afrika.

Openhartig
Johnny de Mol overdondert en verrast zijjn gasten met de mooiste en meest bijzondere plekjes. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten.

Fiets
De mannen zijn geïnteresseerd in de rijke cultuur en historie van Zuid-Afrika en willen met eigen ogen zien hoe mensen omgaan met de grote contrasten. Ze verkennen de wijk Soweto op de fiets.

Pijnlijke jaren
Voor Jandino zijn de townships ook een ontmoeting met zijn eigen jeugd. Hij vertelt openhartig over hoe hij die pijnlijke jaren als kind heeft beleefd. Bij een bezoekje aan een lokale school buiten Johannesburg gaan de vrienden terug naar de schoolbanken, waar het gezelschap al snel de boel op stelten zet.

Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken op KIJK.nl via gids.tv/programma/waar-is-de-mol.

== Sla Je Slag ==
Word jij een winnaar tijdens het reclameblok? Bied mee op één van onze productveilingen op bit.ly/SlaJeSlagNL

Waar is de Mol?: Jandino Asporaat op tv

.