Bekijk de uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis terug

Zo 16 juni 2019 | 19:30 Vtwonen weer verliefd op je huis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier naar Vtwonen weer verliefd op je huis gemist.

Vtwonen weer verliefd op je huis

Datum
Zo 16 juni 2019
Tijd
19:30 tot 20:30
Zender
SBS 6
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#vtwonen
Deel-url
gids.tv/22427044

Seizoen 9 - Aflevering 91 - Lifestylemagazine waarin de vt-wonenstylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.

Na het overlijden van haar eerste man bleef Kim alleen met haar dochter Kato. Twee jaar later vond zij onverwachts een nieuwe liefde in Dave en kregen zij een zoon, Sepp. Ze kochten een huis in Utrecht tijdens de crisistijd. Het is een combinatie tussen een oude kapperszaak en een bovenwoning. Over de begane grond is een compromis gesloten, maar door een hectische periode is de eerste verdieping een zooi met een ratjetoe aan spullen. Kim houdt van kleurrijk, romantisch en Scandinavisch waar Dave een hekel aan heeft. Hij wil juist een stoer huis met veel metaal en hout.

Vtwonen weer verliefd op je huis op tv

Utrecht bewoners liefde metaal romantisch overlijden dochter stoer eigen huis dave compromis verdieping zooi spullen sepp vtwonen seizoen scandinavisch zoon gesloten kapperszaak.